(FOTO)

Nebo, okean i POSEBAN kupaći kostim: Anđela Jovanović jednom objavom OŽIVELA USPOMENE i RAZNEŽILA pratioce

1

Anđela Jovanović važi za talentovanu mladu glumicu, što i ne čudi s obzirom na to da su njeni roditelji takođe naši uspešni glumci.

foto: Milan Maricic/ATAImages
foto: Milan Maricic/ATAImages

Anđela Jovanović nas je prvenstveno osvojila zanimljivom ulogom u Vojnoj akademiji, a ono po čemu ćemo je sigurno pamtiti jeste maestralna Tašana u Nečistoj krvi.

 

Mlada glumica je prilično angažovana na novim projektima i jako je uspešna, ali i pored toga, stiže da putuje i uživa u životu i ljubavi sa Mihailom Dudašem.

Anđela često objavljuje i porodične fotografije, te smo se mogli uveriti koliko je bliska sa roditeljima i kako koristi svaki trenutak da bude sa njima.

Glumica je lepotu i šarm nasledila od majke, a poslednjom fotografijom je oduševila svoje pratioce.

Ona je objavila fotografiju na kojoj pozira na plaži u posebnom kupaćem kostimu, a kao opis je stavila "Okean i mamin plavi kupaći iz ‘83." 

 

Sve je oduševio glumičin odabir, ali i činjenica da Anđela nosi komad iz 1983. godine koji je pripadao njenoj majci, Branki Pujić. Nestvarna plava boja se uklopila sa okeanom i nama ostaje samo da zavidimo lepoj glumici na odličnom provodu i savršenom kupaćem kostimu.

 

 

makonda-tracker