interesantno priznanje

U OSMOJ deceniji dobio je BLIZANCE: Snežana Savić otkrila kako se slaže s porodicom bivšeg supruga

2

Jedna od najpoznatijih domaćih glumica svakako je Snežana Savić, a detalji porodične priče njenog bivšeg supruga više su nego zanimljivi

foto: Dado Đilas
foto: Dado Đilas

Glavnu ulogu u novoj seriji "Jovanka Broz i tajne službe", koja je počela sa emitovanjem na RTS-u, odglumila je Snežana Savić. Serija je već zaintrigirala domaću publiku, a nema sumnje da je uloga Titove supruge otišla u prave ruke.

 

 

Snežanu Savić dobro poznajemo već decenijama, ali o njenom privatnom životu možda niste znali neke neverovatne detalje.

 

Zna se da Snežana ima ćerku Anitu, koja je takođe glumica, a dobila ju je sa bivšim suprugom Dragoslavom Lazićem. Lazić sada ima 85 godina, sa Snežanom dugo nije u braku, ali jedan detalj njegovog života veoma je zanimljiv.

 

1 / 4 Foto: Dragan Kadić

 

On je uplovio u brak sa glumicom Draganom Turkalj, s kojom je u 76. godini dobio blizance! U pitanju su dečak i devojčica, Lazar i Iskra, a Snežana je govorila o tome kako se oni porodično slažu.

 

 

 Moj bivši suprug je dobio decu pre nešto manje od desetak godina. U normalnim sam odnosima sa njim i njegovom novom porodicom.

 

Viđam njegove bliznance na rođendanima naše zajedničke unuke, tačnije naše ćerke Anite. U takvim situacijama se zapravo i družimo. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim koliko blizanci imaju tačno godina, ali su malo mlađi od naše unuke ― ispričala je Snežana za Blic.

 

 

 

makonda-tracker