porodična sreća

Nina Radulović otkrila detalje sa krštenja sina Lava: Evo zašto je kuma bila baš OVA GLUMICA

1

Ona i njen bivši suprug su na Savindan krstili njihovog sina. Svesno su sačekali da on odraste i bude spreman da razume ovaj čin. 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Voditeljka Nina Radulović svog mezimca, sina Lava je krstila 27. januara, a ona je sada otkrila i detalje sa ceremonije. Kršenju je prisustvovao i Lavov otac i njen bivši suprug glumac Branislav Lečić.

 

Lav se, čini mi se, prvi put osećao odraslo, zrelo i svesno važnosti tog čina. To i jeste jedan od razloga zašto ga nismo krstili kad je bio beba, da bi se sećao trenutka kada je ušao u svet pravoslavlja i da bi razumeo značaj života u veri. On sada pita i razume zašto se posti i krsti i čita o prapočetku, i usvaja sve postulate religije. Bio je srećan što smo svi na okupu, baš na Savindan, i što ga je naš duhovnik, vladika Stefan Šarić krstio. Sa njim gradi poseban odnos. Njegovo preosveštenstvo, vladika Stefan, inače starešina Hrama, učinio nam je veliku čast — rekla je Nina za "Kurir".

 

Njen mezimac je na krštenju dobio ime Božidar, a kuma mu je bila Ninina prijateljica glumica Anita Lazić.

 

1 / 2 Foto: Instagram

 

Kuma je, potpuno logično, Anita, sa kojom sam veoma bliska, radimo zajedno, godinama se družimo, a Lava poznaje od rođenja. Ona zna sve o nama i mnogo se volimo. Stvarno je Lavu kao rod, a sada je i pred Bogom njegov oslonac za život. Velika je to odgovornost, a ja znam da ona to od srca oseća. Njena ćerkica Nina je kao sestra Lavu, koji je crkveno ime Božidar dobio jer je on zaista naš božji dar — ispričala je voditeljka.

 

Ona je i na pitanje medija da li zajedno sa bivšim suprugom sve odluke vezane za sina donose zajedno imala kratak odgovor:

 

- Uvek i zauvek!

 

makonda-tracker