vrsni u svom poslu

Od njih trojice, dvojica su krenula očevim stopama: Znate li koji poznati glumci su sinovi Milana Cacija Mihailovića?

0

Glumac Petar Mihailović proslavio se velikim ulogama u nekoliko domaćih serija 

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Sin velike glumačke legende Milana Cacija Mihailovića, Petar Mihailović odlučio je da krene očevim stopama.

 

Odrastajući u umetičkoj porodici ovaj glumac je veoma rano je shvatio da će gluma biti njegovo životno opredeljenje.

 

Nedavno smo imali prilike da ga vidimo u nekoliko popularnih domaćih serija, ali retko ko je odmah primetio sličnost između sina i oca.

 

 

Naš poznati glumac Milan Caci Mihailović ima trojicu sinova, a njih dvojica su se otisnuli na put glume. Osim Petra, glumom se bavi i Milanov drugi sin, Vladislav Mihailović.

 

Osim pred filmskim kamerama Petar se bavi glumom i u pozorištu, koje je njegova velika ljubav. Nisu retke prilike kada se zajedno sa ocem nađe na daskama koje život znače.

 

To su trenuci kada ima najveću tremu, jer nije svejedno igrati sa takvom glumačkom legendom, koja ti je pri tom i roditelj.

 

Petar se proslavio igrajući u seriji "Tajna vinove loze", dok je nejgov brat bio takođe deo velikih projekata filmova kao što su „Munje“ i „Šejtanov ratnik“, a glumio je i u seriji „Porodično blago“. Poput svog oca i brata i Vladislav igra na pozorišnoj sceni.

 

Vladisav Mihailović
Vladisav Mihailovićfoto: Youtube Printscreen

 

Caci je svojevremeno istakao da su njegovi sinovi najiskreniji kritičari.

 

- U sinovima imam dobre, pouzdane partnere i iskrene kritičare. Trudim se da i sam budem takav. Činjenica da sva trojica ispisujemo istoriju srpskog pozorišta čini me ponosnim. Ko izabere poziv glumca, mora da bude izuzetno stabilna ličnost. Treba podneti i neuspeh, ali i uspeh. Treba biti spreman na stalno dokazivanje. Treba biti spreman da će često, ono što vama pripada, dobiti neko drugi! Treba ostati svoj i časno proći kroz život jer - data nam je samo jedna prilika — rekao je on jednom prilikom za domaće medije.

 

 

makonda-tracker