čestitke mladencima

Oženio se glumac, zvezda popularnih domaćih serija: Miodrag Dragičević stao na ludi kamen sa glumicom Oliverom Bacić

3

Mladi glumački par danas je svoju ljubav ozvaničio venčanjem, te su mladenci presrećni, uživaju u svom danu i slave sa gostima ovaj svečani trenutak

foto: Instagram
foto: Instagram

Glumac Miodrag Dragičević i glumica Olivera Bacić danas su jedno drugom izgovorili sudbonosno da i time ozvaničili svoju ljubav. 

 

1 / 2 Foto: Instagram Printscreen

 

Podestimo da mladi glumački par, a od danas i supružnici čekaju prvo dete, pošto je Olivera u osmom mesecu trudnoće, a ono šta javnosti još nije poznato jeste pol deteta, pošto tu informaciju novopečeni mladenici vešto skrivaju.

 

 

Nakon venčanja svi su se uputili u jedan poznati beogradski restoran gde slave ovaj svečani trenutak, a među gostima našli su se i Miodragova sestra, glumica Tamara Dragičević, kao i njen suprug Petar Benčina koji je ostavio vrlo interesantnu poruku za Mišu:

 

— Moj Šomi, bio si dečak kad smo se upoznali, u medjuvremenu postao si sjajan glumac, muž, a uskoro i ćale. Dečak si u duši i dalje i ostani takav - napisao je Benčina.

 

Tamara je takođe podelila fotografiju sa novopečenim mladoženjom, a svoju sreću nije krila, što je u opisu fotografije i naglasila. 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker