(FOTO)

Mamin najslađi mali asistent: Aleksandra Prijović pokazala kako je provela nedelju i raznežila fanove

1

Pevačica Aleksandra Prijović ne deli često na Instagramu privatne trenutke, ali svaki put kad odluči da otkrije delić svoje porodične idile oduševi svoje pratioce

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda na našim prostorima Aleksandra Prijović ponosna je mama malog Aleksandra, koji danas ima tri godine i dovoljno je veliko da može pomalo da joj pomogne u svakodnevnim obavezama.


Tako se minulog vikenda mališan zabavljao tako što je pomagao mami na pijaci, pa je vukao kolica dok su još bila lagana, a pevačica je ovekovečila ovaj simpatičan trenutak i podelila ga s pratiocima.

 

Nedelja – napisala je jednostavno Aleksandra.

 

Aleksandra Prijović
foto: Instagram, AleksandraPrijović

Aleksandar je, inače, u martu ove godine proslavio treći rođendan, u velikom stilu i baš po njegovom ukusu – s mnogo detalja iz "Diznijevih" crtaća i njegovim omiljenim junacima.


Pevačica je, inače, nedavno otkrila da njen suprug Filip Živojinović i ona ne planiraju još jedno dete u ovom trenutku i da će se eventualna trudnoća dogoditi spontano.


Nisam planirala ni prvo dete, tako da će se i drugo desiti, polako – rekla je pevačica, koja kaže da uprkos slavi, ima mir sa porodicom.

 

Aleksandra Prijović, Filip Živojinović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Živim isto kao što sam živela i pre, samo što imam više nastupa. Slobodno vreme sam sa njim, nigde ne idem i najlepše mi je sa njim kod kuće. Kao što možete da primetite, ne volim često da budem prisutna u medijima. U početku mi je to bilo zanimljivo, kada u selu kažu da sam izašla u novinama, ali kada prođe neko vreme, shvatiš da najvažniji mir – istakla je Aleksandra.


Kako je jednom prilikom istakla, najviše poverenja u svom poslu ima upravo u supruga Filipa, s kojim je umela i da se zakači dok ne utvrde šta je najbolje za njenu karijeru.

 

1 / 6 Foto: Nenad Kostić


– Obično on meni više zamera na nekim stvarima, nego ja njemu. U želji da sve bude kako treba, imali smo konflikte, ali bude na kraju kako on misli da treba. Najviše njemu verujem. On mi je najveći kritičar. Generalno se ne svađamo, ali smo se sada svađali, bilo je tenzije –iskrena je Aleksandra.


 

 

makonda-tracker