granice moraju da se poštuju

"Filip uglavnom neće da viče, ali..." Aleksandra Prijović priznaje da ponekad mora da bude stroga mama

0

Popularna pevačica i ponosna mama trogodišnjeg dečaka ističe da njen mališan, kao što je slučaj sa ostalima, ponekad ne mari previše za granice

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Aleksandra Prijović ovih dana boravi u Crnoj Gori, gde malo nastupa, malo odmara, a tamo je stigla iz Hrvatske, gde je nedavno održala koncert za pamćenje.


Više hiljada njenih fanova stiglo je u Split zbog Aleksandre, koja ne krije zadovoljstvo.


Ja vama ne mogu da objasnim i da opišem kako je bilo, kako su me dočekali, videli ste, objavila sam snimak na Instagram profilu. Zahvaljujem se i ovim putem i kao što znate, bilo je više mojih kolega to veče, bilo je prelepo ja sam čak i ostala posle mog nastupa dok su pevali Saša Matić i Aco Pejović, ali je bilo nezaboravno i definitivno moj najlepši nastup do sada ― ističe pevačica.

 

Kako je Aleksandra Prijović istakla, među obožavaocima njene muzike je i njen sin Aleksandar.


Voli sve i uglavnom kada pustimo neku drugu muziku, hoće mamine pesme jer je navikao verovatno zato što sam ja poslednjih par meseci stalno slušala, preslušavala i on je isto bio pored mene i slušao i sad samo traži da mu puštam ― rekla je Aleksandra, kako piše Republika.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Kao i svi mališani njegovog uzrasta, Aleksandar ponekad ne mari previše za pravila, pa njegova mama mora da podvikne.


Kada me ne sluša, vičem na njega, šta ću ― kaže pevačica i dodaje da je stroga samo kada mora. ― Trudim se da ne budem mnogo, ali znate i sami kakva su deca, idu dokle god mogu, nemaju granice.


Ona ističe ne može lako da proceni ko je stroži ― njen suprug Filip Živojinović ili ona, a dodaje da i on ume da se naljuti.

 

1 / 6 Foto: Instagram


Pa ne znam, kako kad. Filip uglavnom bude super, neće da viče, ali kada jednom poludi onda je tu kraj ― objasnila je Aleksandra.


Na pitanje novinara da li mali Aleksandar Živojinović više voli deku Slobodana Bobu Živojinovića, našeg proslavljenog tenisera, ili njegovu suprugu Lepu Brenu, legendarnu jugoslovensku muzičku divu, Aleksandra kaže:


Voli sve, takvo je dete, da ko god dođe, a svi naši stalno dolaze, on je srećan, kada nema nikoga, on pita ''Ko će danas doći?'', ''Hoće li mi doći neko?''

 

 

makonda-tracker