za njih uvek ima vremena

Svi su primetili isti detalj: Nikola Đuričko podelio PREDIVAN porodični portret

0

Holivudski, a naš Nikola Đuričko vratio se na neko vreme u Srbiju i iskoristio priliku da okupi svoje najmilije

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Glumac Nikola Đuričko, koji je pre nekoliko meseci oduševio planetu ulogom Jurija u američkoj seriji "Stranger Things", odvojio je malo vremena od brojnih obaveza kako bi posetio Srbiju i uživao u društvu svoje porodice.


On je na Instagramu podelio fotografiju koja je nastala tom prilikom, a reč je o prelepom porodičnom portretu, pored kog je Nikola na Instagramu napisao samo "Familija".

 

Đuričko je pozirao sa sestrom Milicom, roditeljima Milom i Nikolom, i bratom Đorđem.

 


Sudeći po reakcijama, svima je za oko zapalo isto: koliko Nikola liči na svog tatu! "Isti tata", "Isti si otac", "Koliko ličite", "Srce za porodicu Đuričko", "Lepo je videti vas"... komentarisali su glumčevi fanovi.


Inače, Đorđe Đuričko, brat popularnog glumca, i sam se okušao u ovom poslu i, štaviše, igrao je pored svog slavnog brata. On je u seriji "Vratiće se rode" ima manju ulogu deda Toze, deke Nikolinog lika, u mladosti. Ipak, ljubiteljima muzike je poznatiji kao deo ekipe u beogradskom bendu The Dridgers, koja je bila vrlo popularna krajem dvehiljaditih. Uz to je igrao i u "Boljem životu", a Nikola često ističe koliko su oni bliski.

 

 

makonda-tracker