"Pevala je, nije znala da umire": Ćerka Merime Njegomir otkrila detalje o majci i teškim trenucima iz detinjstva

0

Nema ko nije čuo za legendarnu Merimu Njegomir, a njena ćerka je sada odlučila da otkrije detalje koje retko ko zna 

foto: Instagram
foto: Instagram

Ćerka naše poznate pevačice Merime Njegomir, Ljubica Njegomi godinama je izbegavala javnost, a čak i kao dete nije volela što joj je majka poznata ličnost. 

 

Merima je preminula je u 69. godini posle borbe sa opakom bolešću, a njena ćerka je teško prihvatila da je više nema.

 

 

Nedavno se prisetila svoje majke, ali i nekih detalja iz detinjstva, koje je dobro upamtila.

 

- Kada smo bili mali nas je bilo sramota što nam je Merima Njegomir majka. Deca su nas zadirkivala i govorili da nam je majka pevaljka. Na njen rođendan 9. novembra su procurele informacije da ima rak i onda je ona čitala kako će da umre sutra. Kada jedna osoba u porodici ima rak, cela porodica je bolesna - rekla je Ljubica, pa dodala:

 

- Nekad pomislim "bože, ona je tad umirala, ona je tad bila u toj terminalnoj fazi za šta mi nismo znali, a ona je pevala sat i po vremena - rekla je ćerka Merime Njegomir u svojoj ispovesti za "Kurir".

 

 

Da se podsetimo, nakon smrti majke Ljubica je podelila emotivne reči sa pratiocima na društvenim mrežama. 

 

Trideset dana. Postavljam i gledam fotografije na kojima si, pokušavajuci da shvatim…Jer mila moja mama meni mozak nikako ne može da primi informaciju da te nema, da nisi ovde fizički sa nama. Znala sam da će jednog dana da boli, ali nisam mogla da zamislim da može ovoliko - napisala je pevačicina naslednica.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker