iskrena je

Sve iznenadila priznanjem: Tamara Grujić ispričala da godinama ne spava u istom krevetu sa suprugom

0

Voditeljka je ispričala u kakvim je odnosima sa Vukom. 

foto: Kurir/ Ana Paunkovic
foto: Kurir/ Ana Paunkovic

Voditeljka Tamara Grujić otvoreno je priznala da godihama ne spava u istom krevetu sa svojim suprugom Vukom Đokovićem, a onda je otkrila kako sve to utiče na njihov odnos. 

 

 

— Mi smo tu odluku doneli spontano. Uprkos tome što će mi mnogi zameriti i reći da nije zdravo, volim da spavam s Lenkom, Vuku stoga nije preostalo ništa drugo do da bude u drugoj sobi s našim psom Milicom (smeh). Za sada nismo videli lošu stranu te podele, ali smo oboje svesni da to neće biti zauvek i da zbog toga trenutno više radimo na očuvanju naše intime — rekla je Tamara za Story i dodala:

 

1 / 4 Foto: youtube screenshot

 

— Moj Vuk nije previše romantičan, doduše bio je na početku veze, ali po mom mišljenju, nisu latice ruža posute po podu jedina romantika. U njegovom slučaju to je neverovatan smisao za humor. Obožavam kod njega što je duhovit i što smo s vremenom jedno drugome postali i najbolji prijatelji i saradnici. Drago mi je kada mi kaže: “Žule, ja najviše s tobom volim da radim”. Pogledom se dogovaramo, što primenjujemo i u Lenkinom vaspitavanju — ispričala je Tamara i otkrila kako ukućani gledaju na njeno mesečarenje:

 

Mesečarim samo kad sam pod velikim pritiskom. Dogodilo se baš skoro da sam ustala iz kreveta, otišla do toaleta, a zatim ušla u Vukovu sobu i izgurala ga napolje. On je, naravno, pokušao da priča sa mnom, ali kada je uvideo da mesečarim, smestio se kraj ćerke. Ujutru je usledio šok.

 

 

makonda-tracker