urnebesno i komično

"Muž me tražio celu noć, a ja s toncem u krevetu": Tamara Grujić otkrila urnebesan detalj iz privatnog života

2

Jedna od voditeljki s najvećim srcem često govori o svom privatnom životu, iskrena je i ponosna na ono što radi

foto: youtube screenshot
foto: youtube screenshot

Voditeljka Tamara Grujić godinama pomaže porodicama koje su u teškom materijalnom stanju tako što im izgradi dom o kakvom mogu samo da maštaju. 

 

O njenoj dobroti, ali i iskrenosti često se govori u medijima, a i ona voli da uvek sve kaže onako kako jeste. Na pitanja o privatnom životu novinarima često ispriča dogodovštine koje doživljava u privatnom životu, ali i smešne događaje sa snimanja.

 

 

Jednom prilikom ona je podelila zanimljivu priču iz privatnog života koja se dogodila jedne večeri kada su odseli u jednom hotelu tokom snimanja jednog od serijala njene emisije "Radna akcija".

 

- Pre par meseci, Aleksandar arhitekta i ja završavamo večeru poslednji, nešto malo pričamo, svi su otišli da spavaju. I ja sam otišla da spavam u neko doba. Vuk se probudi, vidi da me nema. Dva, pola tri ko veli ja sam sa Aleksandrom, u kafani cirkam. Mo'š misliti. Izađe napolje, ukapira da je sve po hotelu pogašeno i pomisli da nisam krenula da mesečarim i krene da me zove: „Tamara, Tamara..." - prisećala se ona u emisiji Marije Kilibarde, pa nastavila:

 

 

- U tom momentu, ugleda Aleksandra na terasi, koji se probudio, nije mogao da spava, pita ga: „Gde je Tamara, je l' kod tebe?", ovaj kaže: „Ne". Dva sata su me zajedno tražili od dva do četiri ujutru i onda mu je Vuk rekao: „Nema veze, ona se uvek vrati" - smejala se bila voditeljka.

 

I tako je i bilo. Zapravo, voditeljka se nije vratila, ali je bila na sigurnom.

 

Tamara Grujić
foto: Kurir/ Ana Paunkovic

 

- Budim se u sedam sati, otvaram oči i vidim svog tonca u bračnom krevetu pored sebe. Osedim, ustajem i shvatam da je njegova soba preko puta moje. Ulazim u svoju sobu, a Vuk će s vrata: „Gde si ti celu noć?", kažem: „Ja otišla kod Brane", a Brana priča sledeću priču. Dva ujutru, ja otvaram vrata njegove sobe i govorim mu nešto vezano za snimanje, sedam pored njega, uzimam mu celo ćebe, ležem, pokrivam se i ništa. Čovek nije mogao da dođe sebi, toliko se paralisao da mu nije palo na pamet da pokuca kod Vuka na vrata i pita za mene.

 

Od tada Vuk često spominje ovu priču, a ni Tamara ne beži od istine - mesečari često, ali je suprug često vrati na mesto gde treba da bude.

 

 

U jednom intervjuu koji je dala za domaće medije Tamara je otkrila i da je njena ćerka nasledila ovu osobinu od nje, pa sada osim jednog Vuk ima dva mesečara.

 

- Dugo nisam mesečarila, u dvadesetim recimo nisam uopšte, počela sam otkako sam sa Vukom, koji me tako usred noći uhvati kako stojim kao kip u ćošku. Onda me on uhvati, pa me vrati, jer čoveka koji mesečari ne treba buditi. Primetili smo da je ćerka Lenka to nasledila od mene - istakla je ona, koja se u ulozi mame ostvarila 2019. godine.

 

 

Tamara je ponosna na svoju porodicu i sve ono što su godinama izgradili. Čak i dok je Lenka bila beba oni su neumorno išli sa mesta na mesto, a Lenku je čuvao kako je ko stizao. 

 

Bila je vrlo zahvalna beba, htela je kod svih, čuvao je ko god je za to u tom trenutku imao vremena, a često je svoje bebeće dane provodila sa majkom na gradilištu. 

 

I ništa joj nije smetalo, navikla se na radnike, buku, mnogo ljudi. Sada je već veća i sve je lakše. 

 

 

makonda-tracker