drugačije odrastanje

Lenka ne zna za uobičajeno detinjstvo: Tamara Grujić se ne odvaja od ćerkice i svaki dan joj čini zabavnim

1

Čak šest od sedam dana u nedelji i osam meseci tokom godine Tamara Grujić provodi daleko od kuće...

foto: Instagram
foto: Instagram

Tamara Grujić, voditeljka emisije humanitarnog karaktera "Radna akcija s Tamarom", jedno od omiljenih TV lica na našim prostorima vrlo je posvećena svom poslu, koji često zahteva nešto dalja putovanja.


S njom je uvek i njen suprug Vuk Đoković, koji je producent i izvršni direktor njene emisije, a odnedavno im društvo pravi i ćerkica Lenka.


Mala Lenka došla je na svet 2019. godine, a vrlo brzo se roditeljima pridružila na poslovnim putovanjima, pa vrlo mala ima priliku da propustuje celu Srbiju.

 

Najviše trpi moj privatni život. Ne izlazim uopšte, nema me na gradskim dešavanjima, retke su prilike kada sam u gradu. Prijatelje i čujem telefonom, sada imamo i jasan dogovor da se organizovano vi]amo dva do tri puta godišnje na kratkim putovanjima — otkrila je Tamara kako rad po šest dana nedeljno utiče na njen život.


Najzabavniji deo ove porodične avanture, ali i najveći izazov, svakako je Lenkino učenje da se prilagodi i putuje.

 


Lenka ne zna za uobičajeno detinjstvo koje imaju deca u gradu. Ne ide u vrtić, nema ustaljen način života. Veoma rano je navikla da menja mesta boravka, da menja krevet u kojem spava, da konstantno upoznaje nove ljude, odnosno njihovu decu. Trudimo se da iz svih okolnosti izvuče najbolje. Vrlo dobro podnosi sve te promene, odlično izdržava duga putovanja kolima, ne traži non stop da gleda u tablet, umemo lepo da se zabavljamo — otkrila je Tamara.


Ona je otkrila i da majstori koji učestvuju na snimanju emisije daju sve od sebe da zabave njenu mezimicu i ulepšaju joj vreme koje provede "na terenu".

 


Mislim da joj najviše smeta kad ne može da bude sa nama na gradilištu ceo dan jer mora da ide u krevet na dnevni odmor. Na gradilištu joj svi izlaze u susret, majstori joj prave igračke, juri životinje, zaistauživa kao zdravo i radosno seosko dete — ističe voditeljka za Super TV.


Kako je Tamara objasnila, ona je zahvalna što je njen životni saputnik njen saradnik na emisiji jer je tako cela porodica na okupu.

 


Sumnjam da bih mogla da imam partnera koji nije sa mom na terenu. Mi smo ipak više od 8 meseci godišnje van Beograda. Da ne govorim da ne bi postajala šansa da dete nije sa mom. Ovako se zaista sve divno uklopilo — rekla je voditeljka.

 

Inače, Tamara je ranije pričala kako ih je trudnoća iznenadila jer su baš u tom trenutku razmišljali o vantelesnoj oplodnji.

 

 

Vuk i ja dugo smo želeli da postanemo roditelji, a otkad smo počeli da radimo na terenu, imala sam u vidu da ću jednog dana, bože zdravlja, biti u drugom stanju. Zato sam odmah počela da smišljam kako ćemo mi, kao ekipa, tada funkcionisati. Na kraju svake sezone snimali smo nekoliko emisija unapred. Ove zime, Vuk i ja videli smo da imamo dovoljnu zalihu da na proleće, bez opterećenja s te strane, odemo na vantelesnu oplodnju. Računajući da će to biti za par meseci, bili smo potpuno opušteni. Baš u tom periodu Bog nas je pogledao i ja sam, potpuno prirodno, ostala u drugom stanju — ispričala je voditeljka dok je bila u drugom stanju.

 

Ona je tada najavila da će njena ćerka postati punopravni član ekipe njene emisije i, kako danas vidimo, ta želja se ispunila ovoj srećnoj maloj porodici.

 

 

makonda-tracker