šta je prethodilo svađi sestara?

Jedna se protivila njenoj udaji za Srbina: Ko su sestre Severine Vučković?

0

Severina je trenutno glavna tema u regionu s obzirom na to kako je odjeknula vest o njenom hapšenju.

foto: Instagram, /Severina
foto: Instagram, /Severina

Severina Vučković je uhapšena nakon incidenta u domu njene majke, a ceo skandal je prijavila njena sestra Marijana. Inače, pevačica od ranije nije u dobrom odnosu sa sestrama, naročito sa Marijanom, koja joj, navodno, brani da viđa majku.

 

Pevačica ima dve sestre, Zdenku i Marijanu, a sa Marijanom, koja je po zanimanju novinarka, donedavno je bila u promenljivim odnosima. Sa starijom sestrom, Zdenkom, Seve ne razgovara već dugo, a ona živi u blizini Zadra.

Pisalo se kako pevačicina majka živi sa njom zbog zdravstvenih problema, a Marijana se žalila na kako ne može da uspostavi komunikaciju s majkom Anom, te da nema ni uvid u njeno zdravstveno stanje i sve to, navodno, zbog Severine. Takođe Marijana je okrivila Vučkovićevu i za loš odnos sa svojom ćerkom Miom, koja je tokom studija stanovala kod Severine i njih dve imaju odličnu komunikaciju.

 

Naime, Zdenka se svoje slavne sestre odrekla nakon što se ona udala za Srbina, sportskog menadžera Igora Kojića, od kog se prošle godine razvela nakon šest godina braka.

 

- Ne podržavamo sve ovo, Srbi su nad nama vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sada vode psihološki. Moja sestra vaspitana je u hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj porodici, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njen život preuzela menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim za njeno zdravlje i sreću - rekla je Zdenka ranije za hrvatske medije.

 

- Nisam bila na njenom koncertu u Splitu, a ni u Beogradu! Niti ću ikada otići u Beograd - rekla je Zdenka, a njen muž je dodao: "Njih dve se nikad neće pomiriti! Vi Srbi ne zovite nas više".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Jednom prilikom je napisala i da joj duša jeca i plače. "Lepo nam je pokojna nana govorila:‘Ne veruj Srbima ni kad ti slatke darove nose’', istakla je 2015. Navodno je Zdenka u boljim odnosima s Marijanom nego sa Severinom.

 

Severina s druge strane je jako bliska sa Miom Popović, ćerkom svoje sestre Marijane i to ne skriva ni na društvenim mrežama.

 

Ranije se pisalo da su se sestre Vučković posvađale oko izvesnog zemljišta u Splitu na kom je izgrađen put za šoping-centar. Naime, Zdenka je tvrdila da je to zemljište vlasništvo porodice Vučković i očekivala je da se i Severina uključi u sudsku borbu oko toga, ali je pevačica sestrama rekla da je to ne zanima. Severina za sve ovo vreme nikad nije iznosila prljav veš niti je govorila bilo šta o odnosu sa svojim sestrama.

 

 

makonda-tracker