bolne uspomene

Supruga Marka Bulata se prisetila najveće životne drame: Čudo moje, nisam znala šta je s tobom, čekala sam 12 sati samo da te vidim

0

Početkom prošle godine, pevač Marko Bulat i njegova supruga Marija doživeli su najveći strah u životu: njihova ćerkica došla je na svet prerano, zbog čega je morala da vodi tešku bitku.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Malena Dorotea izašla je iz borbe za život kao pobednik - ona je danas zdrava i srećna devojčica koja pruža beskrajno mnogo radosti svojim ponosnim roditeljima.

 

Ipak, njeni prvi dani bili su teški celoj porodici, a na dan kada njihova mezimica proslavlja prvi rođendan, pevačeva supruga Marija Bulat prisetila se kako je izgledao taj bolni period.

 

1 / 6 Foto: Zorana Jevtić

 

- Čudo moje, pre godinu dana si požurila da upoznaš ovaj svet skoro tri meseca ranije... Hitno, kritično, "ne znamo šta da vam kažemo"... Druge mame doje svoje bebe, a ja ne znam šta je sa tobom... Prvi naš susret, čekanje 12 sati samo da te vidim. Sepsa, "budite srećni ako preživi noć"... Ali jesi... i danas si baš onakva kakvom sam te oduvek zamišljala - napisala je Marija na društvenoj mreži Instagram, gde je podelila fotografije svoje ćerkice.

 

Markova supruga je, inače, na ovaj način čestitala rođendan svojoj ćerkici.

 

- Ti si moje čudo, moj borac, moja vera u Boga... dokaz da čuda postoje i hvala ti što si se izborila za svoj, a i moj život...

 

 

makonda-tracker