ne može lepše

"Kad LJUBAV poteče venama..." Slavica Rokvić priznala u kome je pronašla utehu nakon Marinkove smrti

1


Nedavno je održan šestomesečni pomen jednom od najvoljenijih pevača narodne muzike Marinku Rokviću, a njegova supruga otkrila je kako se danas oseća

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Istaknuti narodni pevač Marinko Rokvić napustio nas je u 68. godini života u novembru 2021. godine, nakon borbe s rakom pankreasa.


S velikom tugom obaveštavamo javnost da je naš voljeni suprug, brat, otac i deda Marinko Rokvić, preminuo jutros nakon teške borbe sa kancerom pankreasa. Porodica u ovom neizmerno teškom trenutku moli da poštujete njenu privatnost. Detalji o datumu održavanja sahrane biće naknadno objavljeni — saopštila je tada porodica slavnog pevača.


On je iza sebe ostavio sinove Marka i Nikolu, kao i unuke koje su mu oni podarili sa svojim suprugama, kao i svoju voljenu izabranicu Slavicu, s kojom je proveo više srećnih decenija i izgradio veliku porodicu.

 

Slavica Rokvić ne krije da joj je najvažnija podrška nakon Marinkovog preranog odlaska upravo porodica, a nedavno je na Instagramu poručila da "ljubav, mašta i jaka porodica pobeđuju nepobedivo".


Ona dane najradije provodi u društvu unuka Despota i Simeona i unuke Leone, koji često uživaju u njenom domu na Košutnjaku, a sada je Slavica otkrila da Leona, ćerka Nikole Rokvića i Bojane Barović, i njena ponosna baka prave lutku u obliku flaminga i tako se zabavljaju.

 


Kad ljubav poteče venama. Kad mi se ozare obrazi od njihovih zagrljaja, poljubaca, nestašluka, ideja i priče. Kad ranjeno srce počne da preskače, a toplina njihove ljubavi poput najboljeg leka protiv aritmije dovodi stanje organizma u balans. Vreme provedeno sa njima moja najbolja terapija — istakla je Slavica. — Onog trena kad nam se pogledi sretnu odmah se rađaju ideje, mašta uradi svoje i čarolija se širi i stvara najlepša timska dela. Despot je otišao na more i strogo zabranio da ne smemo ništa da pravimo bez njega. A mi obećali pa prekršili. Tako se iznedrio i naš čupavi, pernati flamingo zvani Flamingos. Tiho u ilegali radimo i ćutimo. A vi, pravite se da ste neupućeni i ne odajte nas.

 

 

makonda-tracker