DETALJNO OPISAO BORBU

"TO JE NAJLEPŠA PORUKA KOJU SAM DOBIO U ŽIVOTU": Irfan Mensur 13 dana bio na kiseoniku, a ove reči DOKTORKE će PAMTITI

0

Glumac Irfan Mensur detaljno je opisao borbu sa korona virusom.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Irfan Mensur otkriva da je najlepša poruka koju je u životu dobio bila na otpusnoj listi kada je doktorka napisala "Prošao si".

 

- Imam sreću da sam vrlo brzo povratio energiju, jer je gubitak iste meni bio i glavni znak da se nešto sa mnom dešava. Na kiseoniku sam u bolnici bio 13 dana, tek nakon toga su me skinuli da normalno dišem, jer su rezultati pokazali da je vreme da počnem sam da funkcionišem. Posle jos tri, četiri dana u bolnici su mi dali otpusnu listu i izašao sam iz bolnice. Na kraju te liste, doktorka koja me je vodila napisala je ogromnim slovima "prošao si". To je najlepša poruka koju sam ikada dobio u životu - iskreno je otkrio gostujući u emisiji "TV lica kao sav normalan svet" sa kojim je u isto vreme zbog iste bolesti ležao i Žarko Laušević:

 

- Neka čudna veza postoji između nas dvojice. Mi smo ljudi koji se nisu družili, nismo se zvali telefonima, sastajali, vec smo živeli zajedno. Na neki čudan način smo povezani i u nekim krucijalnim trenucima u mom životu, poput onog događaja u Stupici, Žarko je stalno bio tu. A evo, opet se desilo to, da obojica budemo smešteni jedan pored drugog, lečeći se od ove pošasti koja nas je zadesila.

 

 

 

makonda-tracker