svaki detalj je na mestu

Dubok šlic i ANIMAL PRINT za vreli letnji stil: Aleksandra Prijović oduševila Beograđane u nesvakidašnjoj haljini

0

Popularna pevačica sinoć je nastupila u jednom prestoničkom klubu, a za ovu priliku čuvala je vrlo elegantnu i provokativnu toaletu

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Aleksandra Prijović neumorno radi ove sezone, a nije zapostavila ni svoju beogradsku publiku, pa je sinoć nastupila u jednom beogradskom noćnom klubu.


Ona je bila zadužena za odličnu atmosferu u blizini Ušća, a pred fanovima se pojavila u vrlo elegantnoj haljini koja kao da je krojena za nju.

 

Pevačica je, naime, odabrala pripijen model s tankim bretelama, koji u prednjem delu ima izuzetno dubok šlic s jednostavnim unakrsnim pertlanjem. Međutim, najinteresantniji deo ovog komada svakako je njegov dezen — blago svetlucavi tigrasti print.

 

1 / 10 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Životinjski dezeni obično se češće nose zimi, kako bi dale malo topline odevnim kombinacijama, ali nije retkost videti ih i u letnjim odevnim varijantama. Najpopularniji proteklih sezona su tigrasti i zebrasti print, koji su seksi, zavodljivi i daju svakom atufitu pomalo divlju crtu.

 

Aleksandra Prijović
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Aleksandra Prijović ponela je svoju maksi-haljinu sa zlatnim sandalama i nakitom od žutog zlata, a odlučila se da sve "začini" crvenim pedikirom i manikirom.


Animal print je, inače, vrlo popularan među našim poznatim damama u letnjim mesecima, pa smo već na njima videli vrlo interesantne kreacije s ovakvim dezenima.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 


 

makonda-tracker