da li se vama dopada?

Jednim potezom potpuno promenila izgled: Ovako je crno večernje izdanje Megan Markl "obojila" efektnom torbicom

1

Vojvotkinja od Saseksa je odlučila da obuče jednostavne, a u isto vreme veoma upečatljive komade. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princ Hari i vojvotkinja od Saseksa Megan Markl odlučili su da večeraju u Njujorku i prošetaju se ovim velelepnim gradom. Zajedno sa prijateljima otišli ​​su u italijanski restoran Locanda Verde. Kraljevski par se držao za ruke i izgledao je srećno.

 

Niko nije mogao da ne obrati pažnju na njihove stajlinge, ali je ipak Megan privukla mnogo veću pažnju od princa. Ona se odlučila za vrlo jednostavne komade koji su zajedno izgledali savršeno. 

 

 

Izabrala je crni kombinezon sa belim detaljem kod grudi. Zanimljivo je i to da kombinezon ima i izreze na leđima koji su dodatno naglašavali njen seksepil. Ovaj komad potpisuje Gabriela Hearst i za njega je potrebno izdvojiti blizu 5.000 evra. 

 

Odlučila se i za crne sandale sa tankim kaišićima koje potpisuje Aquazzura čija cena doseže do 610 evra. Od nakita je vojvotkinja dodala je sat i narukvicu jedne od najluksuznijih juvelirskih kuća - Kartije. 

 

Kako bi "razbila" ovu kombinaciju Megan je hrabro izabrala bordo Botega Veneta torbu koja se savršeno uklopila uz svaki komad. 

 

Kako se vama dopada njeno izdanje?

 

Megan Markl, Princ Hari
foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
makonda-tracker