ističe da je srećna

KRŠTENJE ĆERKE DAYANE OBELEŽENO JE U KRUGU PORODICE, ALI BEZ JELENE JANKOVIĆ: Pevačica otkriva intimne detalje iz života

4

Dijana Didi Janković je između ostalog govorila  i o svetskoj karijeri.

foto: M. M./ATAImages
foto: M. M./ATAImages

Pevačica Dijana Didi Janković tokom današnjeg gostovanja u jednoj zabavnoj emisiji govorila je o krštenju svoje naslednice Dayane, ali i majčinstvu i svetskoj karijeri, kojoj stremi.

 

"Nisam želela preveliku zabavu, u jednom restoranu smo organizovali za porodicu i prijatelje, bilo je savršeno, imali smo veliku tortu. Veoma sam skromna osoba, privržena svojoj porodici i prijateljima." - istakla je pevačica, pa se osvrnula na majčinsku ulogu.

 

"Veoma sam pažljiva i brižna majka, imam dve dadiljje, ali uvek sam tu. Kada dođem na snimanje one je pričuvaju na kratko. Spremam joj kašice, ona voli sve da jede. Putuje sa nama. Trudim se da izgleda kao ja, da je stilizujem. Bitno mi je  da to bude kvalitetno za njenu kožu, nosi sve brendove. Dobija dosta skupocenih haljinica, tako da ja retko šta i kupujem za nju." - rekla je Dijana.

 

Sestra Jelena Janković je kako kaže bila pozvana na proslavu, ali se nije pojavila.

 

"Dobili su poziv, ali nije mogla da ostavi svoje dete i dođe na proslavu. Uvek smo bile u odličnim odnosima, ali sam uvek bila žrtva medija. Sada sam kompletno ostvarena žena, jer imam karijeru, muža i dete." 

 

Didi u javnosti najviše voli da ističe one segmente koji su u vezi sa međunarodnom karijerom.

 

"Ljudi ranije nisu mogli da prihvate moj rad jer sam bila drugačija i gurala ka svetskom nivou jer se ovde uklapaju u jedan koncept. Ne mogu da shvate te stvari, ali kako godine prolaze, podržavaju me i ne dobijam pogrdne poruke. Ja zapravo nisam otkrila ni deo toga što sam uradila u Americi, ali kad sve to izađe biće veliki bum. Ovde se pojavljuem po televizijama jer mi je dosadno. U Americi mnogo radim, a kad sam u Srbiji odmorim se. Ovde se pojavljujem čisto iz hobija, a i fanovi mi mnogo pišu, kažu da sam najpoznatija srpkinja koja je uspela u svetu ." - s ponosom ističe Jankovićeva u emisiji "Premijera-vikend specijal".

 

 

 

 

 

makonda-tracker