godine ljubavi

Čim su tetke i strine prestale da brinu, on se oženio: Ova lepotica je supruga voditelja Srđana Predojevića

2

Sudbonosno "da" su izgovorili u Parizu nakon višegodišnje ljubavi, a zanimljivo je da je Srđan Predojević želeo da iznenadi svoju dragu venčanjem

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Novinar i voditelj Srđan Predojević izgovorio je sudbonosno "da" kad je imao 43 godine, a jednom prilikom je u šali rekao da je sačekao da porodica prestane da brine hoće li on ikada stati na ludi kamen.


Spadam u one koji su se oženili malo kasnije. Onog momenta kad su ujaci, tetke, strine prestali da se sekiraju kad ću se skrasiti, ja sam odlučio — našalio se Srđan jednom u razgovoru za Story.


Kako je istakao, veruje da je kasnije stupanje u brak dobra odluka i nešto što bi svima preporučio.


Ali mislim da sam to učinio u pravim godinama i zaista preporučujem svim mladim ljudima da se venčaju malo kasnije. Tada postaju svesni sebe i drugih i imaju bolju moć procene kakav je ko — istakao je tada Predojević.

 

Voditelj je te 2014. godine započeo brak s pravnicom Mirjanom Lazarević, s kojom je godinama bio u vezi. Par je rešio da najvažnije "da" u životu izgovori u Parizu, gradu ljubavi i romantike, i to u Ambasadi Srbije, a potom i u Hramu Svetog Save.

 

Srđan Predojević
foto: Marina Lopičić

Ceremonija je bila prelepa, ali smo supruga i ja sve vreme obraćali pažnju na decu, koja su bila malo nemirna. Palili su sveće, stavljali krune na glavu, non-stop su se vrzmali oko sveštenika. Na sreću, sve je prošlo kako treba — istakao je Srđan za Hello po povratku iz Pariza.


Voditelj je, inače, planirao da venčanje bude iznenađenje za njegovu izabranicu, ali je zbog pripreme dokumenata ipak morao da je obavesti o svojoj želji.

 

Srđan Predojević
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Iznenađenje je propalo, ali najvažnije je da smo uspeli da sve pripremimo na vreme — rekao je Srđan tada.


Par, inače, ima dvoje dece: sina Stefana (10) i ćerku Sofiju (8), a Mirjana se obično ne eksponira preterano u medijima, ali je na svim važnim javnim događajima viđamo pored supruga.

 

 

makonda-tracker