(FOTO)

30 stepeni, VUNA i polje soli: Pogledajte NEOBIČNU HALJINU Georgine Rodrigez o kojoj priča cela Francuska

0

Francuski dizajner Simon Porte je odabrao specifičnu lokaciju za predstavljanje svoje nove kolekcije brenda Jacquemus i tom prilikom okupio brojne poznate ličnosti.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavni Simon Porte je predstavio svoju kolekciju ni manje ni više nego na polju soli na jugu Francuske. Poznati koji su prisustvovali nesvakidašnjoj reviji bili su Tina Kunaki i Vensan Kasel, Viktorija Bekam, ali i verenica Kristijana Ronalda, Georgina Rodrigez.

 

Lepa Georgina je privukla najviše pažnje svom zimskom kombinacijom koju je ponela na neverovatnih 30 stepeni koliko je ovih dana mereno na jugu Francuske.

 

Ona je obukla crnu usku dugu haljinu sa rukavima, a sudeći po fotografijama, materijal nije nimalo proziran već je pravi zimski. Sve je upotpunila belim papučama i savršenim kontrastom se uklopila u polje soli.

 

Georgina je imala efektan dijamantski nakit i malu crnu torbu pomenutog brenda, te je bez obzira na topliu zimsku kombinaciju, blistala.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Malo je nesvakdiašnji potez da se u vrelim letnjim danima obučete u haljinu koja ima delove vune, međutim, možda je moda važnija od bilo čega drugog, a Georgini je iznad svega da lepo izgleda. Ova nepoželjna haljina leti je takođe deo brenda Jacquemus, pa je tako Ronaldova partnerka na lep način izreklamirala poznati brend.

 

 

makonda-tracker