dirljivo

Ovo su roditelji Mikija Damjanovića: Glumac podelio fotografiju i poruku koja topi srca (FOTO)

1

Poznati glumac se u poslednjih nekoliko meseci mnogo puta našao pred televizijskim kamerama, ali retko kada smo imali prilike da vidimo kako izgleda njegova porodica 

foto: Instagram
foto: Instagram

Popularni srpski glumac Miki Damjanović ostvario je ogroman uspeh tokom emitovanja serije "Igra subdine". Njegova popularnost ne jenjava, a u međuvremenu je dobio i mnoge druge filmske uloge. 

 

Miki je iz rodnog Priboja došao je u glavni grad Srbije, gde danas nosi repertoar Beogradskog dramskog pozorišta.

 

 

Ponosan je na ostvareni uspeh, a vrlo dobro zna i kome taj uspeh najviše znači.

 

Nedavno je na svom Instagram profilu podelio fotografiju sa svojim roditeljima i napisao emotivnu poruku kojom je želeo da im kaže koliko mu znače. 

 

Samo za roditelje smo sigurni da će uvek biti tu za nas. Divan dan. Puno srce - napisao je on u opisu fotografije.

 

 

Na pragu uspeha i karijere Miki je govorio za naš portal i tom prilikom je objasnio zašto ranije nismo imali prilike da ga vidimo na malim ekranima: 

 

Dosta dugo sam bio televizijski glumac za decu. Oprobao sam se i na filmu. Ipak, pozorište je mesto gde se osećam kao riba u vodi. Tu radim na svom glumačkom usavršavanju i vidim napredak, što je za jednog glumca od neprocenjivog značaja. Zbog toga sam, u stvari, i studirao baš glumu. Doduše, ne bi bilo loše da uleti neka serija. Pedesetak epizoda, bar.

 

Miki Damjanović
Miki Damjanovićfoto: Instagram

 

I kao da je tom prilikom, pre 4 godine privukao sreću. Ubrzo je dobio ulogu u sada već dobro poznatoj seriji, a onda su uloge nastavile da se nižu.

 

Trenutno Mikija gledamo u tv seriji "Igra sudbine", kao i u seriji "Kolo sreće". 

 

 

makonda-tracker