još se nisu navikli

SPUSTILI NOSILJKU I SMETNULI S UMA: Nebojša Milovanović podelio anegdotu o tome kako su supruga i on — zaboravili sina!

1

Glumac Nebojša Milovanović, kog gledamo u seriji "Tajne vinove loze", otac je četvoro dece, što je umelo da dovede do neočekivanih situacija

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Naime, Nebojša i njegova supruga Tijana imaju četvoro dece: 8-godišnju Veru, 7-godišnjeg Stojana, 4-godišnju Nadu i 2-godišnjeg Andriju.

 

Pre nego što se Andrija rodio navikli smo da se prebrojavamo kada negde krenemo ili se odnekud vraćamo. On je imao mesec dana kada smo ga prvi put izveli, a išli smo svi zajedno da vidimo jedan stan, jer smo u to vreme planirali da se preselimo u veći — počeo je priču Nebojša.,

 


— Poneli smo ga u nosiljci, koju smo spustili u jednoj prostoriji dok smo razgledali. Kad smo krenuli kući, izbrojao sam da nas je petoro, i tek na vratima smo shvatili da nismo poneli Andriju — dodao je Milovanović uz osmeh.

 

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

 

— Zasmejali smo se i mi i vlasnici stana. Još nismo bili navikli da nas je šestoro. Sada nam se uglavnom desi da zaboravimo neku igračku, bicikl ili trotinet. Postoji jedan zajednički deo na spratu gde živimo u kom držimo bicikle i trotinete. Komšije imaju razumevanja i zapravo samo mi tu odlažemo naše stvari. Imamo bicikala i trotineta za razne uzraste, u pitanju je pravi vozni park. U školu i vrtić decu razvozimo kako i čime stignemo, pa ako u povratku idemo kolima, neretko ne ponesemo nazad bicikl ili trotinet. Jednom smo tako na igralištu zaboravili nov trotinet. Sutradan smo otišli da ga potražimo, ali ga nije bilo — zaključio je glumac za "Gloriju".

 

 

 

 

makonda-tracker