da li ste znali?

"LUKI PREDVIĐAM BLISTAVU KARIJERU": Nebojša Milovanović otkrio nepoznate detalje sa snimanja serije "Tajna vinove loze"!

2

Čak i scene nasilja između oca i sina su bile potpuno stvarne.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Popularni glumac Nebojša Milovanović godinama oduševljava svojim talentom, a ovih dana ga gledamo u hit seriji "Tajna vinove loze", u ulozi Zorana Tomovića, vinara koji je zbog traume iz prošlosti postao poročan i nestabilan. 

 

Njegovog sina Ivana, igra mladi glumac Luka Grbić, koji je želeo sugobe sa ocem da dočara do te mere istinitim, da je zamolio Nebojšu da ga stvarno šamara i udara.

 

Milovanović je sada publici otkio kako je izgledala njihova saradnja.

 

"Nas dvojica u seriji imamo narušen odnos oca i sina i dosta burnih svađa, najviše zato što je on nezadovoljan mojim poročnim životom. U jednom momentu naša prepirka kulminira i Zoran opali jak šamar sinu Ivanu. Reditelj nam je rekao da taj šamar odglumimo, odnosno da ga ja mlako udarim, a oni će u montaži dodati zvuk da bi gledaocima delovalo kao jak udarac", rekao je i nastavio:

 

Luka Grbić
foto: Youtube Printscreen

"Luka mi je rekao da želi da scena izgleda što uverljivije i dozvolio mi je da ga stvarno jako ošamarim. Pitao sam ga: Znaš da ćemo tu scenu ponoviti nekoliko puta? Da li stvarno želiš da te više puta ošamarim? Rekao mi je da nema nikakvih problema, tako smo to uradili. Predviđam mu blistavu karijeru, taj njegov predlog je odlika dobrih i požrtvovanih glumaca" - završava Milovanović.

 

 

makonda-tracker