neće biti mnogo buke

Poznati svi detalji: Karleuša i Duško Tošić postigli dogovor i o starateljstvu nad decom i o zajedničkoj imovini

0

Kako bi sprečila eventualna nagađanja i tračeve u medijima, pevačica je podelila detalje njenog dogovora sa suprugom o tome kako će rešiti važna pitanja prilikom razvoda

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Jelena Karleuša danas je saopštila da su nekadašnji fudbaler Duško Tošić i ona posle 14 godina braka rešili da se razvedu.

 

Ona je u emotivnoj objavi koju je podelila na društvenoj mreži Instagram istakla da sportista sebe više ne vidi kao njihove zajedničke porodice.


Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice — počela je pevačica. — Tehničko-pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu.

 

Pevačica je podelila i detalje ovih dogovora, kako bi sprečila sve moguće glasine i nagađanja u medijima. Starateljstvo nad njihovim ćerkama Atinom i Nikom pripašće Jeleni, a zajednička imovina pripašće deci.

 

1 / 10 Foto: Damir Dervišagić


Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultiraće tužbom, kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem — napomenula je.


Jelena Karleuša i Duško Tošić bili su u braku od 28. juna 2008. godine, kada su jedno drugom rekli "da" na romantičnoj ceremoniji u Kovilovu, koja je okupila veliki broj članova porodice i njihovih poznatih prijatelja iz sveta muzike i sporta.

 

 

makonda-tracker