jako je uspešan u svom poslu

Zbog njega je NAPUSTILA Srbiju i posvetila se porodici: Jedina fotografija MUŽA slavne Vesne Trivalić

0

Vesna Trivalić je jedna od naših najcenjenijih glumica, a sve njene uloge se pamte godinama i uvek nas iznova osvoji svojim talentom i šarmom.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Vesna Trivalić ne komentariše nikad svoj privatni život, retko daje intervjue, živi daleko od društvenih mreža i posvećena je porodici.

 

Mnogima je najdraža njena uloga u kultnoj seriji Otvorena vrata, a Cakanine izjave se i danas vrlo koriste u svakodnevnom govoru. Vesna je ostavila svoj pečat kada je gluma u pitanju i svi sa nestrpljenjem očekujemo njene nove projekte.

 

1 / 5 Foto: Z. Milutinovic/ATAImages

 

Već godinama se piše da je Vesna u braku od 2006. sa Nenadom Pandurovićem, koji je čuveni plastični hirug, a dosad postoji samo jedna njegova slika koja se pojavila u javnosti.

Glumica se preselila i u Dubai jer je to zahtevao posao njenog supruga, ali nikad nije skroz zapostavila karijeru. Poznato je da Vesna i Nenad imaju sina Nikolu, ali ni on se ne eksponira u medijima, pa tako od Vesne možemo čuti samo planove za posao i karijeru.

 

- Majka sam i supruga. Sve je isto, samo što više ne radim. Posvećena sam sinu i suprugu - rekla je ona svojevremeno kada se preselila u Dubai.

 

 

makonda-tracker