nestvarna

Pojavila se u rijalitiju, doživela težak gubitak: Mia Begović bila je VANSERIJSKA LEPOTICA, a njena ćerka je OČARAVAJUĆA

0

Ćerke sestara Begović nasledile su svu lepotu svojih slavnih majki

foto: Instagram
foto: Instagram

Sestre Mia i Ena Begović važile su najveće lepotice na našim prostorima, a njihove ćerke nasledile su lepotu i kojoj je pričala cela Jugoslavija.


Prerano stradala Ena majka je prelepe Lane Radeljak, dok je Mia tokom ljubavi s vaterpolistom Ronaldom Lopatnijem dobila ćerku Maju Lenu Lopatni.


Maja se balkanskoj publici predstavila prilikom učešća u rijalitiju Survivor pre nekoliko godina, kada je privlačila pažnju jer je i s viškom kilograma uspevala da se nosi s najtežim fizičkim izazovima. Danas ona izgleda sasvim drugačije, ali i dalje je lepotica bez premca.

 

Ona je, inače, zaposlena u marketinškom sektoru jednog odmarališta, a nakon što je dugo bila na meti hrvatskih medija i tračeva, danas živi povučenijim životom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Begović (@begovicmia)

 

Dugo je napravila pauzu od društvenih mreža, a nedavno se vratila na Instagram, gde je prati više od 10.000 ljudi.

 


Maja je nedavno ostala bez oca Ronalda, a na komemoraciji koja je održana u Dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu održala je govor u njegovu čast. Iako je sve vreme plakala, ćerka sportiste i slavne glumice uspela je da govori do kraja, a sve vreme je imala podršku majke.

 


Mia i Ronald venčali su se 1990. godine, a razveli su se kada je Maja Lena imala pet godina. Ona je bila sportistino jedino dete i živela je s njim tokom srednje škole, dok nekoliko proteklih godina stanuje na Korčuli.

 

 

makonda-tracker