porodica mu je najvažnija

NAJMLAĐI SIN IMA 3 GODINE, A NAJSTARIJI - 41! Slobodan Ćustić uživa u roditeljstvu, a ovo je njegov recept za SREĆU

1

Naš proslavljeni glumac otvoreno je progovorio o porodici, naslednicima i roditeljstvu, a tom prilikom otkrio je i šta je najvažnije za srećan brak

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

 

Poznati glumac Slobodan Ćustić uključio se danas iz svog doma u emisiju „Kec na jedanaest“, a kako je kazao, nije mogao da dođe na televiziju jer – čuva decu.

 

- Dvoje su kod kuće, a dvoje u školi, i uskoro moram da odem po njih. Imam petoricu sinova i ćerku, princezu. Najmlađi sin ima tri i po godine, a najstariji 41. Sve može da se postigne kada je čovek dobro organizovan, a kako se moja Jelena i ja sve lepo dogovorimo, onda nam uvek teče med i mleko – kazao je poznati glumac.

1 / 5 Foto: Dragana Udovičić

Kako je trenutno najpoznatiji po ulozi u veoma gledanoj seriji „Igra sudbine“, Aleksandri i Bošku otkrio je tajnu njenog uspeha.

 

- Najpre, dugo nisam video tako lepu sliku Beograda kao što je on u našoj seriji. Takođe, serija je životna. To je priča o ljubavi, o životnim preokretima i izazovima, što je sve ono što nam se i inače dešava u životu. Dugo nijedna serija, posle originalnih „Kamiondžija“ čini mi se, nije imala takvu gledanost – rekao je glumac na K1.

 

O svom liku, koji je mnogima jedan od omiljenih, kazao je:

 

- Publika voli čestitost i iskrenost, moj lik je takav i valjda je to razlog što me vole. Naročito deca, to sam primetio – rekao je Ćustić u „Kec na jedanaest“.

 

 

makonda-tracker