(foto)

Genetika je naklonjena BUDUĆOJ MAMI: Pogledajte kako Hana Huljić izgleda u 8. mesecu trudnoće

1

Ona je sa prijateljicama napravila fotografiju na kojoj se vidi kako uživaju u prirodi. 

foto: HRT Printscreen, Kod nas doma
foto: HRT Printscreen, Kod nas doma

Život Hane Huljić i njenog partnera Petra Graša već neko vreme pod okom je javnosti i svaki njihov korak se neprestano prati. Od momenta kada su objavili da su zajedno, pa do trenutka svadbe, a sada i Hanine trudnoće javnost je zainteresovana da sazna svaki detalj o njima. 

 

 

Kako pišu mediji oni će postati roditelji krajem jula, a termin za porođaj je baš 23. jul, a piše se i da Petar tog dana nastupa na jednom muzičkom festivalu u Splitu, zbog čega možda neće prisustvovati rođenju deteta. Takođe, na istom festivalu nastupa Hanin otac Tonči, dok je njihov zet Ivan art direktor festivala, pa će porodica biti prilično zauzeta tih dana.

 

1 / 4 Foto: Instagram

 

Na Instagramu, pošto se Hana potpuno povukla iz javnosti, njena drugarica je objavila fotografiju na kojoj je teško uočljiv Hanin stomak. 

 

Ona je već u osmom mesecu trudnoće, a trudnički stomak još uvek je gotovo neprimetan. Genetika je savršeno naklonjena budućoj mami, koja i dalje neometano uživa u svakodnevnim aktivnostima, dok svoju euforiju zbog dolaska ćerke nesebično deli sa suprugom i članovima porodice, daleko od radoznalih pogleda javnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

Podsetimo da prema saznanju RTL Exkluziva, par je odabrao ime Alba kako će nazvati svoju ćerku. 

 

U pitanju je prelepo ime koje znali "zora", a interesantno je da je Danijela Martinović svojevremeno maštala da tako nazove svoje dete s Grašom! Ona je u intervjuu za IN Magazin 2014. godine rekla da ništa ne želi više od potomstva, kao i da bi dečaku sigurno dali ime Toni, ali za devojčicu su opticaju bila dva imena.

 

1 / 3 Foto: Instagram

 

Stvarno trenutno najveća želja u mom životu. Evo, istinski se nadamo da ćemo se vrlo brzo radovati. Sin će biti Toni, to se zna, po Petrovom pokojnom dedi, a za curicu imamo dva imena, ili Luce, interesantno, potpuno su dijametralno različita, pa će se možda ljudi iznenaditi. Luce, zato što mi je to pravo dalmatinsko i naše i moja pokojna baka je bila Luce, ali kad sam čula ime Alba, ja sam naprosto ostala tako uzbuđena zato što Alba na italijanskom znači "zora", isto mi je to višeznačno, lepo i neobično, a opet nama blisko i drugačije — rekla je tada Danijela.

 

 

makonda-tracker