ŠTA VI MISLITE?

Doji dete od 6 godina, a sada je priredila NOVI ŠOK: Srpska lepotica (ponovo) RAZBESNELA roditelje u Americi

0

Američka glumica i model srpskog porekla i njen suprug, poznati reper, često su na meti kritika zbog načina života koji vode i ophođenja prema detetu.

foto: Instagram
foto: Instagram

Koko Ostin i reper Ajs Ti imaju šestogodišnju ćerku Šanel, a način njenog odgajanja je poprilično čudan za javnost, te se ova porodica često nalazi na meti kritika.

 

Ovaj par je dospeo u centar pažnje kada su otkrili da Koko i dalje doji njihovu odraslu ćerku.

- Šanel i dalje voli moje grudi. To je momenat povezivanja majke i deteta - rekla je tada Koko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coco (@coco)

Poznato je i da je devojčica često obučena isto kao i majka, te da uglavnom nosi garderobu neprikladnu za svoje godine.  Još jedan potez koji je naišao na osudu jeste kada je Koko objavila fotografiju na kojoj se vidi da je vodila dete na francuski manikir sa samo pet godina.

 

Poslednja osuda u nizu je fotografija na kojoj ova porodica zajedno pozira, a devojčica Šanel je i dalje u kolicima za bebe. Ovo je privuklo mnogobrojne komentare i uglavnom negativne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coco (@coco)

Svi se pitaju kako je moguće da dete od šest godina i dalje bude u kolicima i skreću pažnju kako je ona to odavno prerasla i ne bi trebalo više da koristi.

 

Koko Ostin i Ajs Ti se ne obaziru mnogo na komentare, kao i obično, a  reper je jednom prilikom naglasio da svaka kuća ima svoja pravila, a oni rade dobro jer je i njihova beba dobro.

 

 

makonda-tracker