šta vi mislite — preteruju li?

Za dojenje prevelika, za ovo PREMALA! Kontroverzna Srpkinja ponovo naljutila mame u Americi ― i komentari su BRUTALNI

0

Ogroman broj američkih medija ovih dana se bavi poznatim reperom i njegovom suprugom srpskog porekla koji imaju nesvakidašnji način života

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Reper Ajs Ti i starleta Koko Ostin ponosni su roditelji male Šanel, koja će u novembru imati šest godina, a nedavno su šokirali svet pokazavši da ona i dalje sisa.


Šanel i dalje voli moje grudi. To je momenat povezivanja majke i deteta — objasnila je starleta za InTouch i dodala da njena ćerka jede i hamburgere i šnicle, ali i dalje uživa u užini kroz dojenje. — Zašto bih joj to oduzela? Ako ne želi, u redu, tu staješ — smatra Koko.


Nakon što su se njeni pratioci obrušili na Koko zbog toga što doji tako veliko dete, njen suprug je stao u njenu odbranu i, na zgražavanje Amerikanaca, dodao da mala Šanel nije jedina u kući koju Koko doji. Sada je par ponovo privukao pažnju zbog toga kako podiže dete, a razlog su devojčicini nokti.

 


Naime, mama Koko pohvalila se na Instagramu fotografijom na kojoj Šanel ponosno pokazuje da su je vodili na francuski manikir. Komentari su brutalni, tim pre što reperova supruga uglavnom oblači ćerku u minijaturne verzije sopstvene odeće.


"Ona je još uvek mala, zašto joj to radiš", "Ti praviš svoju kopiju", "Šta će detetu od pet godina frenč" neki su od komentara na društvenim mrežama, a mnogi su primetili da Koko i dalje doji dete koje smatra dovoljno velikim da ode na manikir.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Reper je ponovo odlučio da odbrani suprugu od napada ogorčenih pratilaca.


Podržavam Koko u tome što dozvoljava Šanel da lakira nokte. Na internetu je pravilo broj jedan: ne obraćaj pažnju šta drugi pišu — istakao je Ajs Ti i dodao da svaki dom ima sopstveni ustav, a u njihovoj kući on kaže da njihova ćerka može da ode na manikir.

 

 

makonda-tracker