kakav je njegov stav?

"Ne treba da se fotografiše kao STARLETA": Haris Džinović ne krije svoje mišljenje o ćerkinoj popularnosti na Instagramu

0

Jedan od omiljenih regionalnih pevača sve češće se pominje u kontekstu njegove ćerke Đina, koja privlači mnogo pažnje na društvenim mrežama

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Pevač Haris Džinović i kreatorka Melina Džinović ponosni su roditelji dvoje dece — sina Kana i ćerke Đine.


Njihova mezimica u proteklom periodu postala je prava zvezda Instagrama, gde je prati više od 55.000 ljudi, a Đina je sve interesantnija medijima je ponosno pokazuje svoju lepotu, luksuz u kom uživa i ljubav prema svom dečku Andreju Đuriću.

 

Zato novinari koriste svaku priliku da pitaju Harisa Džinovića šta misli o ćerkinim objavama na internetu, a on je sada istakao da veruje da Đina ostaje u granicama dobrog ukusa.


Ona je lepa devojka, ne treba da se fotografiše kao starlete, niti to radi. Bitno je da je sve što radi u granicama pristojnosti i ja to podržavam. Nikada nije imala provokativne fotografije, brine se o sebi, porodici i kakav utisak ostavlja na druge — rekao je pevač za Avaz.

 


On je ranije u jednom intervjuu istakao da ne može da zabrani ćerki da koristi Instagram.


Provokacija ima raznih vrsta, ne mogu je sprečiti, mogu da kažem nešto pa da se posvađam sa njom. Najveća tragedija je što nam decu vaspitavaju upravo društvene mreže — rekao je tada Haris.

 


Pevač je sada dodao da je zadovoljan što mu priroda posla dozvoljava da se posveti supruzi i deci.

 

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić


Sreća pa je moj posao takav da sam većinu vremena slobodan, nisu koncerti svakog dana. Drago mi je zbog toga i rado provodim vreme sa porodicom. Kao i svaki posao, neko radi od 8 do 16 pa se stigne uskladiti, pa tako i ja — objasnio je Džinović.

 

 

makonda-tracker