divni su

Njihova fotografija ISTOPIĆE VAM SRCE: Maja Berović objavila neodoljiv prizor sa SINOM LAVOM

0

Pevačica je objavila uspomenu sa sinom dok ga drži u naručju i osmehuje mu se. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica Maja Berović objavila je na sInstagram profilu dirljivu fotografiju, odnosno uspomenu sa sinom Lavom kojeg drži u naručju i smeška mu se, ali mu šalje i poljubac. 

 

 

kraj februara postala je ponosna majka dečaka Lava. Od tada je sve manje aktivna na društvenim mrežama, a za to ima i najdivniji razlog - posvećenost svom jedincu s kojim uživa u svakom danu.

 

Ona je krajm februara postala majka, pa je malo pauzirala svoj poslovni život pa ne možemo često videti kako ona deli svoje fotografije na Instagram. Kako pišu mediji jedini razlog zbog čega nije toliko ažurna na društvenim mrežama jeste to da želi da svaki dan provodi sa svojim sinom i da mu je veroma posvećena. 

 

1 / 2 Foto: Instagram Printscreen

 

 

Ono šta se može primetiti jeste da je Maja savršeno izgleda i da joj jako prija nova uloga u životu. 

 

— Suprug i ja godinama živimo u Austriji. Naš sin odrastaće tamo gde budemo mi, sigurno će to biti na relaciji Austrija - Srbija, a u Bosnu ćemo ga voditi kod naših rođaka. Moja majka živi u Bosni, tako da će baka imati pune ruke posla — ispričala je nedavno Maja za "Story".

 

Podsetimo da se Maja Berović porodila se u jednoj klinici u Austriji u Gracu.

 

1 / 8 Foto: Instagram

 

Kako su mediji ranije prenosili, ona je za porođaj izdvojila oko 7.000 evra, a kako se piše ona je baš ovu kliniku izabrala da bi imala usluge dolaska frizera, pedikira, manikira u bolničku sobu, a ono što joj je bilo važno jeste i soba za meditaciju.

 

Ona živi na relaciji Beograd-Grac, ali je trudnoću vodila u Austriji. Porođaj u ovoj klinici košta 7.000 evra, a u cenu ulaze i troškovi frizera, manikir i soba za meditaciju sa vođenim treningom pre i posle porođaja. Izgled klinike je zapanjujući, poput onih iz filmova, pa je sasvim sigurno da će Maja uživati u prvim danima sa sinom — reko je ranije izvor, prenosi Blic.

 

 

makonda-tracker