(FOTO)

I njegova SADAŠNJA ŽENA je imala komentar: Demi Mur ODUŠEVILA starom fotografijom sa Brusom Vilisom

0

Demi Mur i Brus Vilis važe za najskladniji bivši par Holivuda, a glumica mu je i velika podrška tokom perioda kada je Vilis objavio da se povlači iz glume zbog bolesti.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Demi Mur i Brus Vilis su nekada bili najglamurozniji par među poznatima, njihov susret je bio sudbinski, venčali su se nakon samo tri meseca veze, a njihova ljubavna priča interesuje javnost i danas, iako je završena odavno.

 

Brus i Demi iz braka koji je trajao 13 godina imaju tri ćerke. 

 

Nakon razvoda, njihova deca su bila ponosna na odnos kakav imaju roditelji, a Demi Mur je posle bila udata za Eštona Kučera, dok je Brus Vilis oženio manekenku Emu Heming.

 

Da je njihovo prijateljstvo neraskidivo i večno, pokazala je Demi u danima koji su najteži za Vilisa, a ona mu je bila tu kao podrška. Još jedan dokaz njihovog savršenog funkcionisanja i idealnog razvoda, ako se tako može reći, jeste poslednja objava slavne glumice.

 

Demi je objavila fotografiju na kojoj pozira sa Brusom na crvenom tepihu Kanskog festivala 1997. godine, tada su se pojavili na premijeri filma Peti element

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Njih dvoje na fotografiji su srećni, Demi ima glamuroznu haljinu sa crno-crvenim kaputom, dok je Vilis u smokingu i izgleda fantastično. Na ovo nije ostala ravnodušna ni njegova sadašnja supruga, Ema Heming Vilis, koja je komentarom pokazala da je u sjajnim odnosima sa Demi.

 

Podsetimo, Brus Vilis sa Emom Heming ima dve ćerke, a njih dvoje su u braku od 2009. godine.

 

 

makonda-tracker