ONA JE IMALA RAZUMEVANJA ZA NJEGA

Imao je TURBULENTAN BRAK iza sebe i borio se sa ZAVISNOŠĆU: Ljubavna priča Andrea Agasija i Štefi Graf

0

Štefi Graf i Andre Agasi su prešli stotinu nivoa kako bi na kraju postali zaljubljeni par.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Štefi Graf i Andre Agasi su dve velike teniske legende, a pošto su u isto vreme nizali uspehe, znali su se godinama unazad iz sveta sporta.

 

Istovremeno, Štefi je bila u vezi od 1992. do 1999. godine sa nemačkim automobilistom Mihaelom Bartelsom, dok je Agasi tada bio u prilično turbulentnom braku sa Bruk Šilds.

Agasi i Šildsova su bili glavna tema medija tada, upoznali su se 1993. a venčali 1997. godine, međutim, ljubav je potrajala do 1999. Oni su nakon razvoda priznali kako je njihov brak od početka bio loša odluka, najviše i zbog toga što se teniser tada borio sa metamfetaminskom zavisnošću.

 

- Uz njega sam prvi put osetila slobodu. Oborio me s nogu. Ako bih nešto trebala, on bi to odmah ostvario. Ako bih se požalila da kući imam termite, on bi poslao avion po mene i za 24 sata kuća je bila očišćena. Imao je svoje demone, ali on je odana, draga i dobra osoba. On je uistinu dobro ljudsko biće - govorila je Bruk o Agasiju.

 

I sam Agasi je rekao da je još na dan venčanja znao kako je to pogrešna odluka, poželeo je da može da pobegne odatle, a sve je opravdao time da tada ni sam sebe nije razumeo.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Nakon razvoda otišao je na Rolan Garos i tamo sreo Štefi Graf koju je tada počeo posmatrati drugim očima.

 

Zanimljivo je da je Agasijev otac odmah rekao kako je Štefi prava žena za njega i da treba da je oženi. Venčali su se nakon godinu dana veze. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @agassieverything

- Ne znam sjećaš li se toga, tata, ali kad sam imao 29 godina rekao si mi da se trebam oženiti sa Steffi. Najbolja naredba koju si mi ikad dao. I zato mi nikad nemoj prestati govoriti što da radim - rekao je teniser u svom govoru prilikom ulaska u Tenisku kuću slavnih.

 

Štefi Graf i Andre Agasi su u braku 21 godinu i imaju sina i ćerku, a javnosti se danas retko pojavljuju osim kada su u pitanju dešavanja vezana za tenis.

 

 

 

makonda-tracker