nikad iskrenija

"Cela moja porodica ga je mrzela": Snežana Borjan progovorila o problemima sa početka njene veze sa sportistom

0

Araktivna plavuša ispričala je kako su se ona i Milan upoznali i šta su njeni najbliži pričali o njemu.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Golman Milan Borjan i njegova supruga Snežana Borjan kako prenose mediji jedan su od najskladnijih bračnih parova na domaćoj javnoj sceni. Oni neretko pričaju o svom odnosu, a sada je ona nove nepoznate detalje iz njihovog života. 

Ona svojim izgledom i šarmom privlači pažnju mnogih, a priznala je i da su joj se udvarali brojni fudbaleri. 

 

— Neki su mi se fudbaleri udvarali, ali mi niko nije privukao pažnju. Imala sam mantru da nikada neću ući u vezu sa fudbalerom, niti da ću se zabavljati sa mlađim muškarcem! — započela je.

 

Međutim, demantovao ju je 5 godina mlađi momak. 

 

— Desilo mi se sve ono od čega sam bežala. Za sve je kriv moj brat Nenad, preko koga sam upoznala Milana. Brat je imao neverovatnu karijeru, ali je u mađarskom klubu Videoton doživeo strašnu povredu očnog dna. Nakon toga, vraća se u Srbiju. Imao je operaciju, posle koje mu se vid vratio. Zaigrao je za Radnički iz Niša, gde je bio prvi golman i kapiten. Ali u jednom trenutku mi javljaju da će Nenada zameniti neki kanadski reprezentativac Milan Borjan. I zaista, ubrzo ga je skinuo sa gola. Bila sam besna i ljuta. Cela moja porodica ga je mrzela! — prisetila se kroz osmeh Snežana za Hit Informer.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

 

Kako ona priča ljubav između nje i fudbalera javila se na prvi pogled, a njihova komunikacija je otpočela kada je bratu želela da priredi iznenađenje za rođendan, pa je morala da kontaktira Milana koji mu je tada bio veoma blizak. Od tog trenutka su počeli da se dopisuju...

 

— Odmah smo se svideli jedno drugom. Počeli smo da se dopisujemo, a za nekoliko dana pozvao me je da dođem u Niš na roštilj. Pristala sam, a otac me je pitao: 'Ti opet ideš u Niš? Za dve godine nisi toliko puta išla kod brata. Tebi se sigurno neko tamo sviđa. Jedino može onaj Milan Borjan, on je svetski čovek.' Odlično me je poznavao. Kada smo se našli u Nišu, pomislila sam: 'Bože, udaću se za ovog čoveka" — pričala je ona. 

 

 

 

makonda-tracker