MORA DA STE ZAPAZILI

Igrom sudbine je ostao DEO NJEGA: Tajna ožiljka na licu Miodraga Dragičevića

0

Mladi glumac Miodrag Dragičević ostvaren je i na porodičnom, ljubavnom, ali i na poslovnom planu, a najuočljiviji detalj na njemu jeste — ožiljak na licu

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumac Miodrag Dragičević je krenuo stopama svoje sestre Tamare Dragičević i posvetio se glumi, a njegova karijera ide samo uzlaznom putanjom. Dragičevića je milionski auditorijum zapazio u seriji, „Čizmaši”, a potom i u „Južnom vetru”.

 


Ono zbog čega je Miodrag i te kako prepoznatljiv jeste ožiljak koji ima ispod desnog oka. U periodu kada ga publika nije znala po imenu, ožiljak je, kako kaže, bila dovoljna asocijacija na njega.

 

Kada sam snimio samo „Čizmaše”, mnogi nisu znali kako se zovem, ali su me prepoznavali baš po tom ožiljku. Daleko od toga da mi je smetalo – ispričao je glumac, pa otkrio kako je nastao ožiljak ispod oka:


Kada sam bio mali, pao sam u vrtiću i povredio se, pojavio se hematom, usledile su operacije i na kraju mi je ostao „zaštitni znak” – rekao je Miodrag za Hello.

 

1 / 10 Foto: Instagram


Išao sam na operaciju, malo su ga smanjili, ali nisu mogli da ga sklone, pa je ostao deo mene. Jednostavno, koža mi je osetljiva i tako reaguje. Posle svake povrede mi ostanu ožiljci – ispričao je tom prilikom Miodrag Dragičević.

 

Podsetimo, glumac Miodrag Dragičević i njegova supruga i koleginica Olivera Olja Bacić, najprepoznatljivija po ulozi Lepe Lukić u filmu "Toma", nedavno su postali roditelji devojčice, kojoj su dali ime Vasilija.

 

 

makonda-tracker