uživaju

Prva šetnja, prvi mesec, prvi sneg: Dragičevići pokazali ćerkicu Vasiliju, koja je postala miljenica čitave familije

0

Olivera i Miodrag su veoma uzbuđeni zbog nove životne uloge koja je donela mnogo radosti i osmeha.

foto: Instagram
foto: Instagram

Mladi glumački par Olivera Bacić i Miodrag Dragičević nedavno su se ostvarili u ulozi roditelja, a devojčica Vasilija potpuno je promenila njihov svet.

 

Ponosni tata podelio prvu zajedničku fotografiju putem svog Instagrama koja je naišla na oduševljenje publike, na govorio je i na temu očinstva pre tridesete.

 

 

Olja i ja polako ulazimo u štos kako se menjaju pelene, kad treba dati cuclu. Sve dolazi na svoje prirodno i sve nam je lepo. Ne mogu rečima da opišem kako se osećam. Kad su mi ljudi govorili: “Videćeš kad dobiješ svoje dete, ne mogu ja da ti kažem koja je to sreća”, delovalo mi je neverovatno. A sad sam se u to uverio. Pre nego što sam postao otac, imao sam razna opterećenja, ali kad dođe to malo biće, onda više nisi fokus ti već ono. Ne piješ prvo ti ujutru kafu i pročitaš novine, nego obaviš sve što je potrebno oko bebe, posvetiš joj potrebnu pažnju — istakao je glumac za "Gloriju".

 

Dragičevići su oktobra napravili svadbeno veselje u jednom prestoničkom restoranu, gde su najveseliji bili njegova sestra Tamara, zet Petar Benčina i roditelji.

 

 

 

 

makonda-tracker