iskren je

Uskrs provodi na najlepši mogući način: Miodrag Dragičević progovorio o roditeljstvu i ćerkici Vasiliji

2

Glumac je ispričao kako se snalazi u novoj ulozi koju mu je život dodelio.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Glumcu Miodragu Dragičeviću sve se promenilo u životu kako je postao tata. Njegov život danas izgleda dosta drugačije, uživa u velikoj sreći sa svojom suprugom Oliverom Bacić i ćerkicom Vasilijom.

On Vaskrs provodi u krugu svoje porodice i jako je srećan što je tako. 

 

— Vaskrs ću provesti na najlepši mogući način sa porodicom, kao što sam prošle godine provodio sa svojom, sada imam jednu novu - svoju, Vasiliju i moju ženu, pa ćemo biti svi zajedno. Sigurno da se razlikuje jer je došlo nešto što je veće i od mene i od moje Olivere, nešto čemu posvećuješ ceo svoj život i osoba za koju radiš sve. Živiš za nekog drugog i nisi ti prioritet – započeo je Miodrag i dodao:

 

1 / 5 Foto: Instagram

 

— Tempo se sigurno promenio, to je neminovno, drugačije je. Imaš manje vremena za sebe, dan kraće traje, ali to je sve prelepo i ne oseti se, nije ni za žaljenje, sve radimo iz prevelike ljubavi.

 

U narodu se kaže da su sinovi mamini mezimci, a ćerke tatine mezimice, da li će i on razmaziti svoju naslednicu jasno je odgovorio glumac:

 

— Ne znam da li ću je razmaziti, verovatno hoćemo, ali ćemo naravno gledati da ne ide kroz život da neko kaže da je razmažena, nego da je naoružamo svime što je potrebno. Kako su nas naši roditelji učili, da na naš način prenesemo da Bože zdravlja bude jedna normalna osoba — rekao je Dragičević kroz osmeh, piše Blic. 

 

 

makonda-tracker