ljubav opstaje

"Možda 3 dana u životu sam bila sama": Suzana Mančić ISKRENO o braku i odnosu sa BIVŠOM SVEKRVOM

3

Suzana Mančić i danas pleni svojom harizmom i osmehom, a retke su prilike kada nekadašnja "loto devojka" govori o svom privatnom životu. 

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Suzana Mančić je naša proslavljena voditeljka koja živi u specifičnoj zajednici.

 

Naime, njen suprug je Grk koji živi i radi u svojoj zemlji, dok je Suzana u Beogradu, međutim, njih dvoje koriste svaki slobodan trenutak da putuju zajedno.

Voditeljka ističe da samoću ne doživljava tragično, već to vreme posvećuje stvarima koje voli i pozitivnim mislima.

 

- Samoća čoveku daje i vremena da malo stavi prst na čelo. Ne prihvatam priče o dosadi, jer smatram da samo dosadnim ljudima može da bude dosadno. Možda ne deluje prikladno da ja o tome pričam, jer sam retko bila sama, možda tri dana u životu, ali niko ne zna kako će ko završiti i nikad nije kasno da se mnoge stvari promene - rekla je Suzana.

 

Ona se prisetila i perioda kada je živela u velikoj zajednici koju toplo preporučuje svima.

- Moj savet bi bio da, svi koji imaju uslova, žive zajedno - i mama i tata i svekar i svekrva. Živela sam dobar deo u zajednici. Izuzetno lepo sam se slagala sa svekrvom. Ona je brinula o meni, a ja o njoj. Nisam imala nikakav problem zbog toga. Muka je sa mladima danas, jer svi hoće da imaju sve i odmah - objasnila je ona.

 

Suzana Mančić ističe da partner nije neophodan i da je jako bitno u životu imate priajtelje i nekoga s kim možete podeliti emocije, a to uopšte ne mora da bude partner.

 

 

makonda-tracker