iskreno

"One su se borile za svoje muškarce": Suzana Mančić o vezama sa oženjenima i neprijatnostima koje su joj one donele

2


Voditeljka Suzana Mančić spada u fatalne žene bivše Jugoslavije, lepotice na koje niko nije ostajao imun, a ona priznaje da je imala zanimljiv emotivni život, ali neće otkrivati previše jer je, kako ističe, žena s tajnom.

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Jedna od najpoznatijih balkanskih "loto devojaka" i voditeljka dugog staža Suzana Mančić (65) žena je koja se, kada je jednom vidite, ne zaboravlja. Njen osmeh, stas, glas i zvonki smeh poznati su od Vardara do Triglava i teško da postoji muškarac koji bi mogao da joj odoli, kako pre mnogo decenija, tako i danas.


Kako jedna od najatraktivnijih žena na našim prostorima priznaje, među onima koje je zavela bilo je i zauzetih muškaraca, ali ona nema nameru da otkriva o kome je reč. Ipak, bilo je neprijatnih situacija, a voditeljka ističe da je uvek "znala kada treba da odstupi".

 

Bilo je to davno, vreme prolazi, ljudi odlaze. Neka ostanu u lepom sećanju i divnoj uspomeni. Oduvek sam bila žena s tajnom i neka tako i ostane. Moji prijatelji znaju o kome je reč i slatko se smeju na pomen tih dogodovština zajedno sa mnom. A bilo je razih zgoda i sa ženama i devojkama tih momaka. Međutim, uvek sam znala kad treba da odstupim i nije bilo incidenata jer sam ipak pristojno biće. One su se borile za svoje muškarce i to potpuno mogu da razumem. Dozvoljavala sam sebi razne izlete, ali sam uvek znala kada je vreme da stanem ― ispričala je Suzana za Gloriju.


Ona dodaje da joj je stran način na koji se mladi danas upoznaju i povezuju, kao i da sve više žena preduzima prvi korak i inicijativu.

 

1 / 6 Foto: Dragana Udovičić


Mladi se često upoznaju na društevnim mrežama, a meni je to strano. U moje vreme momci su nas zvali na fiksni telefon da se dogovorimo za sastanak, pa bi se neretko javio tata i najstrožim glasom pitao: "Ko je to?", što bi ih nekad i uplašilo. Sada je ravnoteža medu polovima potpuno poremećena, mnogo je više žena nego muškaraca i one preuzimaju inicijativu. Jesam za to da priđeš ako ti se neko dopada, ali na lep način, da odrediš dokle treba ići. No, to je pitanje za moje ćerke jer se ja više ne družim su tako mladim ljudima. Vidim da borba polova i težnja za dominacijom i dalje postoje, što je dobro. Muškarci žele da budu glavni, a žene smatraju da su zaslužile da one budu dominantne, i tu se lome koplja na poslu, u vezama i u prijateljstvima ― smatra Suzana.

 

Suzana je trenutno u braku sa svojim dugogodišnjim partnerom Simeonom Ocomokosonom, a pre toga je bila u braku jednom. Naime, 1989. godine rekla je "da" Nebojši Kuniću, bubnjaru nekadašnje grupe Sedmorica mladih, kome je to bio treći brak. Par je zajedno dobio ćerku Teodoru tri godine posle venčanja, a 1995. i ćerku Nataliju. Razveli su se posle osam godina braka i zajedničkog života u Rusiji.

 

 

makonda-tracker