morala je da se bori

Oca i majku je izgubila na STRAVIČAN NAČIN: Danica Maksimović se prisetila tragedije koja joj je OBELEŽILA život

0

Danica Maksimović je naša istaknuta glumica koja pleni izgledom godinama unazad. 

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Danica Maksimović je često tema medija. Ona ne krije svoje stavove, iskreno priča o porocima i porodici, a ovog puta je podelila priču o svom detinjstvu i ranoj mladosti.

 

Najvažniji čovek u životu lepe glumice bio je njen otac, upravo je zbog njega upisala Pravni fakultet paralelno sa Akademijom.

 

Danica često ističe da je od oca nasledila čvrst karakter i sposobnost prilagođavanja, a ono što ju je kasnije zadesilo je prava porodična tragedija.

 

- Tata je nastradao tako što su ga pretukli na smrt, a mama je preminula u roku od tri dana. Izgubila sam oba roditelja, što je teško, kao da vam je neko posekao koren - prisetila se glumica.

 

Usled ovih teških okolnosti neki su pronašli opravdanje za kasnije Daničino odavanje alkoholizmu, međutim, glumica je odavno izlečena i srećna što ima podršku porodice.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Danica ističe da je godinama sticala mir i blagostanje, a to najviše duguje svom stabilnom braku i sinu, Milošu Loliću, na kog je ponosna.

 

- Dosta sam se ranije trošila na razne stvari što nije trebalo da radim, ali toga nisam bila svesna. Jednom sam čak radila za kantu benzina kako bih kući mogla da se vratim sa nastupa. Bila je to moja manjkavost jer nisam umela da fokusiram pažnju na ono što mi je neophodno nego sam se rasipala, pomagala, trčala, jurcala. I dalje to radim, ali moja lokomotiva sada ide sporijim tempom. Umem da sredim svoj život, imam svoju baštu. Uzmem makaze i rukavice pa malo orezujem ruže i okopavam. To me relaksira i ni na šta drugo ne mislim. Uz sezonske radove ide leškarenje i čitanje divnih knjiga uz cvrkut ptica. Blizu mi je i Zvezdarska šuma, pa ne čujem tramvaj i gužvu - rekla je ranije glumica.

 

 

makonda-tracker