neverovatno

Ništa je ne sprečava da ispolji svoj mladalački izgled i duh: Danica Maksimović u 7. DECENIJI izgleda kao tinejdžerka

1

Pozorišna, filmska i televizijska glumica Danica Maksimović u Nišu se fotografisala u svom neobičnom autfitu i tom prilikom pokazala kako zrači posebnom energijom

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Da godine nisu nešto šta će bilo koga sprečiti da svoj mladalačku duh ispolji kao i svoj izgled i energiju u poslednje vreme tome svedoči glumica Danica Maksimović

 

Ona je na svom Instagram profilu podelila fotografije gde izgleda potpuno srećno i razdragano, a tom prilikom je podelila i interesantan citat ispod fotografije: 

 

Tri stvari su jedine beskonačne: nebo u svojim zvezdama, more u svojim kapljicama vode i srce u svojim suzama. Posle kiše dolazi Sunce! - napisala je ona.

 

Fotografije je napravila u Nišu na Filmskom susretima, kako je ostavila u tagovima ispod iste, ali je za ovu šetnju gradom izabrala da obuče iscepkanu belu majicu i tamne farmerice u osnovi, da bi na sve ovo dodala i šareni ogrtač sa resama, srebrne cipele i svetlo roze torbicu. Odlučila je takođe da ponese i velike bele naočare, decentnu ogrlicu sa plavim kristalom i sve to upotpuni blago izlomljenom kosom. 

 

Kako se vama dopada njen izgled?

 

 

makonda-tracker