MARKANTAN

BRAK NE DOLAZI U OBZIR — ni posle 40 godina sreće! Danica Maksimović ne krije ko je ČOVEK NJENOG ŽIVOTA (FOTO)

0

Jedna od najlepših žena na našim prostorima decenijama uživa u skladnoj vezi, a odavno je rešila da neće stati pred matičara

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Proslavljena jugoslovenska i srpska glumica Danica Maksimović (69) žena je pred čijim talentom i lepotom niko ne ostaje ravnodušan, a na veliku žalost muškog dela publike — njeno srce je odavno osvojeno.


Danica je, naime, više od četiri decenije u zajednici s Todorom Todetom Lolićem, s kojim ima sina Miloša Lolića, inače našeg uvaženog režisera.


Uprkos tome što su zajedno više od 40 godina, par se nikada nije venčao, a glumica je pre izvesnog vremena pričala o tome zbog čega njihova ljubav traje tako dugo.

 

Verujem da vam je teško da to shvatite, kad danas svi žive neke instant živote i virtuelnu stvarnost. Pogledi, dodiri, leptirići u stomaku, sve ono što čini ljubav potpunom, toga je, naprosto, sve manje. Ipak, ako je ljubav prava, sigurno će trajati. Važno je da je partner uz vas i u sreći, kao što je i u najtežim trenucima, u smrti, kada se rastajete od najvoljenijih. Bitno je i davanje. Ništa ne možete da dobijete ako nećete dati, a pre svega ljubav, razumevanje, spokoj. Nema ništa lepše od toga ako možete da pružite spokoj partneru pored vas. Sve to ja sam pronašla u mom Todetu i zato toliko dugo trajemo — istakla je Danica jednom prilikom za Story.

 

1 / 6 Foto: Instagram


Glumica je objasnila da su zajedno, kao par, doneli odluku da ne stanu pred matičara, što je nailazilo na osudu. Danica i Tode, međutim, nikad nisu marili za to.


Naprosto je bila naša odluka da se ne venčamo. Ništa nam ni ovako ne fali. Neki su me zbog toga osuđivali, verovatno vodeći se verom i tradicijom, ali kada je papir ikada nešto odredio? Šta koga briga kako ja živim? U odnosu dvoje ljudi bitni su podrška, ljubav i ono što se suštinski živi. A tamo negde bi i mogao da stoji neki potpis, ali ne bi mi ništa značio. To je samo naša odluka bila i ništa drugo — rekla je glumica.


Danica je, inače, ranije pričala o tome da joj teško pada što njen sin Miloš već neko vreme živi u inostranstvu, ali da ga njen izabranik i ona posećuju.


Lepo je kad deca odlaze da rade, ali je dobro i da se vrate. Miloš povremeno dolazi, kada ima nešto da radi ovde, kad nađe vremena, ali ne uvek... Željna sam svog deteta, nažalost. Ali odlazimo mi kod njega, prilagođavamo se — priznala je glumica.

 

 

makonda-tracker