presrećna je

Latice na krevetu, labudovi i bajkoviti Maldivi: Glumica se pohvalila romantičnim iznenađenjem za 69. rođendan

6

Danica Maksimović trenutno boravi na egzotičnoj destinaciji, a fotografije će vas ostaviti bez reči, jer ona zna gde je dobar provod.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Istaknuta glumica domaće kinematografije Danica Maksimović zimski odmor od poslovnih angažmana koristi kako bi uživala na egzotičnoj destinaciji, a ovog puta odabrala je da boravi na bajkovitim Maldivima, gde ju je dočekali kraljevskim tretmanom.

 

Već prvog dana dramska umetnica se pohvalila predivnim prizorom, luksuznim apartmanom, tirkiznim morem i odevnim kombinacijama koje se nedeljama osmišljavala.

 

Danica je pre nekoliko dana napunila 69 godina, a tim povodom dobila je veoma romantično iznenađenje koje ju je dočekalo u apartmanu.

 

Kada je ušetala u sobu, na bračnom krevetu su je dočekala dva labuda, napravljena od peškira, latice, ali i čestitka ispisana loklanim biljkama.

 

Glumica je ostala zatečena prizorom, te je odmah poželela da se pohvali pratiocima na društevnim mrežama. Ponosno je pozirala pored unikatne čestitke, a potom ju je ispred apartmana dočekala tortica i svećica.

 

Maksimovićeva je još jednom dokazala da je dama istančanog ukusa, te je za divan dan odabrala krem haljinu od svile, kao i ogrtač sa floralnim motivima.

 

I, proteklih dana redovno je slala bajkovite razglednica sa Mladiva, a zaključak publike bio je glumica s godinama izgleda sve mlađe i zavodljivije.

 

Šaljem ljubav preko okeana, svima vama, koji mi istu uzvraćate svakodnevno! Moja sreća i jeste satkana od ljubavi! Čovek živi samo sadašnji trenutak. Sve ostalo ili je već prošlo ili je neizvesno hoće li doći – poručila je Dana.

 

Podsetimo, glumica je proteklih meseci bila veoma angažovana na profesionalnom planu, a nove uloge su joj motiv da sve vreme radi na sebi. Veoma je polaskana što joj je Šotra ponudio rolu u seriji „Aleksandar od Jugoslavije“.

 

Ozbiljno sam se spremala za ulogu, imala sam profesorku rumunskog. Vesna Manojlović me je učila i rumunski i francuski, tako da sam se ja prilično spremala. Nisam znala ni reč rumunskog, dok sam francuski jezik učila u školi. Rumunski sam govorila dok sam bila na dvoru, a francuski kad dođem kod Aleksandra. Nije bilo lako. Savladala sam osnove, a profesorka je sa nama uvek bila na setu, osluškivala, pa kada pogrešim nešto, onda ponovimo scenu. No, ono što je meni jako drago je da je profesorka bila veoma zadovoljna mnome. Dopalo joj se kako sve to zvuči i izgleda — rekla je Maksimovićeva za Novu.rs.

 

 

makonda-tracker