nije imala sreće u ljubavi

Proslavila se u Montevideu, pa OTIŠLA u Australiju: Danina Jeftić ISKRENO o razlozima POVLAČENJA iz glume

0

Danina Jeftić je srpska glumica koja se proslavila ulogom u Montevideu, a nakon toga se posvetila porodici.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Danina Jeftić je detinjstvo provela u Australiji gde se njena porodica odselila zbog rata, a po povratku u Srbiju dobila je ulogu u seriji Pare ili život i tada stekla popularnost.

 

Ipak, ne krije da joj je najveća sreća bila kada je dobila poziv od Dragana Bjelogrlića.

- Vrištala sam od sreće deset minuta kad mi je Bjela javio da sam dobila ulogu u Montevideu. Bila sam presrećna što sam deo te ekipe i danas osećam ponos zbog toga - rekla je jednom prilikom Danina.

 

Nakon toga, glumica je rešila da se povuče sa scene i osnuje porodicu, pa se 2013. godine udala za biznismena Aleksandra Kukanjca, sa kojim je ubrzo dobila sina Maksima.

 

Ovaj bračni par se nedugo zatim odselio u Australiju, ali nakon godinu dana usledio je razvod. Mediji su pisali da je razvod bio jako težak, ali Danina nikada nije iznosila u javnost detalje.

 

- Moj sin je sada porastao, ide u vrtić i ima svoj svet, tako da mislim da je vreme da se vratim poslu u punom sjaju, samo da se dogode prave uloge. Verujem i da hoće jer se kod mene sve dešava spontano i baš kad treba. Bar je tako do sada bilo - iskrena je bila glumica.

 

Podsetimo, Aleksandar Kukanjac je javnosti postao poznat još davno, kada je bio u vezi sa Aleksandrom Radović, na početku njene karijere.

 

 

makonda-tracker