DA LI SE SEĆATE?

Bila je NAJLEPŠA GLUMICA za kojom je ludela Jugoslavija: Zašto se lepotica iz Boljeg života povukla na vrhuncu slave?

0

Sećate li se zgodne Lidije iz filma Mi nismo anđeli 1? Nju je glumila jedna od najlepših glumica Jugoslavije, koja sada živi potpuno drugačijim životom.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Tatjana Pujin je važila za najlepšu glumicu tog vremena i za njom je ludela Jugoslavija, a glumila je u nekoliko bitnih ostvarenja pre nego što se povukla sa scene.

 

Neki je pamte kao Ciganovićevu ćerku u Boljem životu, a bila je angažovana i u Hajde da se volimo, Oktoberfestu, Špijun na štiklama, Sulude godine, Tako se kalio čelik.

Njen ljubavni život je jako specifičan i intrigantan. Ona se početkom rata preselila u Italiju i udala za političara Đulijana Červinija, ali se nakon nekoliko godina razvela i vratila u Srbiju. 

 

Tu nije kraj i 2013. dolazi do obrta, te se lepa Tatjana ponovo udaje za Đulijana.

 

1 / 6 Foto: Youtube Printscreen

 

- Đulio i ja smo se upoznali preko zajedničkih prijatelja s početka devedesetih godina, otprilike baš u ono vreme kada su u našoj zemlji započinjali razni nemili događaji. Neko vreme smo se družili, vodila sam ga na brojne beogradske žurke, na mnogima sam ga čak i zaboravljala, da bih nešto kasnije otišla s njim u Italiju. Živela sam tamo nekoliko meseci i ponovo se vratila u Beograd. Rekla sam mu: 'Đulio, sve je sjajno, ali ja prosto ne mogu ovde da se uklopim.  Potom sam doživela razna razočaranja u ljude oko sebe, u sve ono što se tih godina dešavalo. Raspad bivše Jugoslavije, a samim tim i udaljavanje od dragih ljudi doživela sam šokantno. Vrlo brzo sam donela odluku, spakovala stvari i otišla. Tada sam imala dvadeset i četiri godine - ispričala je Tatjana jednom.

 

Tatjana danas živi u Rimu, putuje, snima dokumentarce i uživa u ljubavi sa čovekom svog života, a gluma joj ne nedostaje nimalo. 

 

 

makonda-tracker