nije lako

"Ponaša se UŽASNO ČUDNO!" Glumica doživela SLOM zbog razvoda nakon 24 godine braka, sprema se za hospitalizaciju

0

Nakon što je otpuštena tokom snimanja novog filma, mnogi su se zabrinuli za zdravstveno stanje glumice, koja se teško nosi sa rastankom od supruga

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U Holivudu je nedavno izbio veliki skandal kada je glumac i producent Čening Tejtum otpustio sa snimanja nastavka filma "Magični Majk" koleginicu Tandive Njuton (49).


Navodno su se oni sporečkali oko stavova o napadu Vila Smita na Krisa Roka na dodeli Oskara, a sve je eskalirano žučnom raspravom, nakon čega je Tejtum odlučio da prekine saradnju s engleskom glumicom.

 

Nekoliko dana kasnije, britanski mediji javljaju da je ovo u poslednje vreme samo jedan od problema u životu glumice koju smo upoznali kao Tendi Njuton, i to verovatno jedan od manjih.


Prema pisanju američke i britanske štampe, Njutonova ima duševne i porodične poteškoće jer se rastala od supruga i britanskog filmadžije Ola Parkera (52) posle 24 godine braka. Navodno je Tandive doživela težak emocionalni slom i uputila se u neku medicinsku ustanovu kako bi se oporavila, a njen agent je otputovao u Los Anđeles na razgovore da bi "izgladio stvari" i spasio njenu karijeru koliko je moguće.

 

1 / 8 Foto: EPA-EFE/Isabel Infantes


Tandive se ponaša užasno čudno na setu, bila je vrlo napeta — rekao je za Page Six izvor sa snimanja pomenutog ostvarenja. — Navodni slom je izazvao toliko poremećaja da je bilo jasno da ne može da odigra svoju ulogu.

 

Navodno je u jeku svojih porodičnih problema otpustila agenta s kojim je sarađivala tri decenije, a tim koji sada brine o njenoj karijeri želi da Tandive bude hospitalitovana u nekoj psihijatrijskoj ustanovi u Arizoni dok se ne oporavi.

 

Tandi Njuton, Tendi Njuton, Tandive Njuton, Ol Parker
foto: EPA-EFE/Isabel Infantes

Njutonova je s Olom Parkerom od 1998. godine, par ima troje dece: ćerke Ripli (21) i Niko (17) i sina Bukera (8). Pošto glumica čuva privatnost daleko od medija, nije poznato da je imala probleme u braku, ali RadarOnline javlja da sa suprugom nije viđena od 2020. godine.

 

 

makonda-tracker