icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

nezaboravno

Suprug ju je tražio čitavu noć, a ona završila kod drugog u krevetu: Tamara Grujić opisala neponovljivu scenu

Voditeljka je sa publikom podelila situaciju koja je bila veoma neobična, ali je otkrila i šta je bio okidač.

foto: Kurir/ Ana Paunkovic
foto: Kurir/ Ana Paunkovic

Šarmantna voditeljka Tamara Grujić tokom gostovana u emisiji Marije Kilibarde govorila je o svom životu, porodici, ali i vrsnoj anegdoti koju veoma retko možete čuti, a za sve je krivo mesečarenje. 

 

Pre par meseci Aleksandar arhitekta i ja završavamo večeru poslednji, nešto malo pričamo, svi su otišli da spavaju. I ja sam otišla da spavam u neko doba. Vuk se probudi, vidi da me nema. Dva, pola tri ko veli ja sam sa Aleksandrom, u kafani cirkam. Možeš misliti. Izađe napolje ukapira da je sve po hotelu pogašeno i pomisli da nisam krenula da mesečarim i krene da me zove: “Tamara, Tamara” — priznaje voditeljka i dodaje kako se ova interesantna situacija nastavila: 

 

U tom momentu ugleda Aleksandra na terasi, koji se probudio, nije mogao da spava, pita ga: "Gde je Tamara, je l’ kod tebe”, a ovaj kaže: “Ne.” Dva sata su me zajedno tražili od dva do četiri ujutru i onda mu je Vuk rekao: “Nema veze ona se uvek vrati — kaže Grujićva za Prvu  i nastavlja: 

 

Budim se u sedam sati, otvaram oči i vidim svog tonca u bračnom krevetu pored sebe. Osedim, ustajem i shvatam da je njegova soba preko puta moje. Ulazim u svoju sobu, a Vuk će s vrata: "Gde si ti celu noć?", kažem: "Ja otišla kod Brane". 

 

Tamara Grujić
foto: Kurir/ Ana Paunkovic

Ovim povodom oglasio se i tonac Brana koji je ispričao svoju stranu priče. 

 

—  Dva ujutru ja otvaram vrata njegove sobe i govorim mu nešto vezano za snimanje, sedam pored njega, uzimam mu celo ćebe, ležem, pokrivam se i ništa. Čovek nije mogao da dođe sebi, toliko se paralisao da mu nije palo na pamet da pokuca kod Vuka na vrata i pita za mene.

 

Iako se dogodila anegdota za pamćenje, ispostavilo se da Tamara odmalena mesečari.

 

Dugo nisam mesečarila, u dvadesetim recimo nisam uopšte, počela sam od kako sam sa Vukom, koji me tako usred noći uhvati kako stojim kao kip u ćošku. Onda me on uhvati pa me vrati jer čoveka koji mesečari ne treba buditi — otkrila je i nasmejala publiku.

 

Tamara Grujić
foto: Printscreen/youtube

Tamara i Vuk 2019. godine ostvarili su se u ulozi roditelja, a malena Lenka od rođenja je deo emisije koja je postala brend.

 

—  Bog nije mogao da nam pošalje boljeg asistenta. Lenka, inače, plače samo kad je gladna i kad joj se spava. I to ponekad, nije pravilo. Mnogo je dobra, zahvalna i nasmejana - rekla je jednom prilikom za Hello.