ispunjenje velike želje

Prisilno joj ugrađena spirala, trudnoća joj bila zabranjena, ali... Britni Spirs je sada U DRUGOM STANJU!

0

Proslavljena pevačica ponovo će postati mama i tako ispuniti svoju dugogodišnju želju

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pop princeza Britni Spirs (40) uskoro će ponovo postati majka, podelila je na Instagramu.


Čuvena pevačica je na ovoj društvenoj mreži napisala poruku fanovima:


Pa uradila sam test na trudnoću... i, uh, pa... Dobiću bebu.

 

Jedna od najpopularnijih i najvoljenijih zvezda u istoriji muzike objasnila je da je test uradila nakon što je primetila da se ugojila.

 


To će biti Britnino prvo dete s verenikom Semom Asgarijem, a pevačica je već mama dvojice dečaka — Šona Prestona (16) i Džejdena Džejmsa (15), koje je dobila u braku s Kevinom Federlajnom.


Britni je otkrila i da je u prvim dvema trudnoćama patila od perinatalne depresije.

 


Moram da priznam da je to aspolutno uzžasno... Žene ranije nisu pričale o tome... Neki ljudi su mislili da je opasno da se žene žale dok je beba u stomaku, ali danas žene smeju da pričaju o tome. Hvala Isusu što ne moramo da krijemo taj bol kao tajnu — poručila je Britni.

 


Britni Spirs se, inače, nedavno iščupala iz kandži starateljstva pod kojim je bila 13 godina, kada su njen otac i tim advokata donosili sve odluke u vezi s njenom karijerom, finansijama i privatnim životom. U obraćanju sudu u junu 2021, pevačica je prvi put otvoreno pričala o svom životu u ropstvu u kom se našla, a tada je otkrila i da želi treće dete, ali joj to nije dopušteno.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Britni je tada ispričala da želi da zasnuje porodicu sa svojim dečkom Semom Asgarijem, ali da joj je to onemogućeno jer protiv svoje volje ima ugrađenu spiralu.


Želim stvarni život. Želim da mogu da se udam i rodim bebu. Želim da izvadim intrauterini uložak kako bih pokušala da dobijem još jedno dete, ali ovaj tzv. tim ne da mi da odem kod lekara i uradim to — rekla je između ostalog Britni.

 

 

makonda-tracker